adetten sonra yerleşme kanaması

hatcana

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
62
7
kızlar merhaba
ben normal adet günümde adetimi gördüm kanamam durmadı sonra günlük ped geçtim kahverengi lekeler geldi hep gidip kan testi verdim 108 di bir gün sonra tekrar verdim 100 e düştü böyle bişey yaşayan varmı doktorda dış gebelik olabilir dedi bilmiyorum yani hiç böyle bişey yaşayıp degeri yükselen varmı ? düşüşte normal degil kız kardeşim 80 den d,rek 20 ye düşmüştü betası benimde 8 fark bilmiyorum nolur bişeler yazın

Ozaman kimyasal geçirdiniz döllenmiş yumurtayı adetle attınız değerlerinizde düşmeye baslamıs dış gebelik oldugunu sanmıyorum ama tabi en iyi doktorlar bilir

Ozaman kimyasal geçirdiniz döllenmiş yumurtayı adetle attınız değerlerinizde düşmeye baslamıs dış gebelik oldugunu sanmıyorum ama tabi en iyi doktorlar bilir
olabilir ama kız kardeşim kimyasal gebelik geçirdi çok kötü olmuştu sancılarla taşındı hastaneye kafam çok karıştı doktorlarda tam açıklayıcı konuşmuyor

olabilir ama kız kardeşim kimyasal gebelik geçirdi çok kötü olmuştu sancılarla taşındı hastaneye kafam çok karıştı doktorlarda tam açıklayıcı konuşmuyor
Benimki adet sancısı oldu sadece okadar hatta sessiz düşük derker halk dilinde bu yüzden

X