Ewet Ben biraz daha bekleyeceğim.amin canım Allah razı olsun sen ne yapmaya karar verdin beklemedrmisin daha
Ewet Ben biraz daha bekleyeceğim.
Neden adet bitimi dusunuyorsunuz ben biyerde okumustum adet bitimi olan iliskide kiz olacaginiKızın tek ilişki ile mi oldu. Çünkü bende adet ten hemen sonra düşünüyorum kızım var. Bu seferinsallah erkek istym
Etrafındaki çoğu erkek annesi adet bitiminden sonraki ilişkiyle kalmışlar. Bir de hadis var ya ondanNeden adet bitimi dusunuyorsunuz ben biyerde okumustum adet bitimi olan iliskide kiz olacagini
Vallahi benimde aklim cok karisti her yazi farkli soyluyor peki sizin dusunceniz nedir bu konuda adetim biteli 5gun olduEtrafındaki çoğu erkek annesi adet bitiminden sonraki ilişkiyle kalmışlar. Bir de hadis var ya ondan
Vallahi benimde aklim cok karisti her yazi farkli soyluyor peki sizin dusunceniz nedir bu konuda adetim biteli 5gun oldu
Etrafındaki çoğu erkek annesi adet bitiminden sonraki ilişkiyle kalmışlar. Bir de hadis var ya ondan
Vallahi 5gun suruyor ama 5.gun leke tarzi geliyor yani bi 5gun daha beklemeyimiBiteli 5 gün değil canım adet bitimi 5.gün daha doğrusu adetin kaç gün sürüyor
Ewet canım bu konuda haklisin her ay olmaz zaten. Yengenin bebeğinin cinsiyeti neCanım benim yaptığım araştırma sonucu adeti ya uzun sürenler adet bitimi erkeği buluyor yada atık yumurtası olanlar bu yönetimi denemekte emisnsen atık yumurta het ay olmuyor yani gebelik istediğin ilk ayda tutmayabilir mesela yengem bu yöntemi denedi 8 ayda anca tuttu
Ewet canım bu konuda haklisin her ay olmaz zaten. Yengenin bebeğinin cinsiyeti ne
Vallahi 5gun suruyor ama 5.gun leke tarzi geliyor yani bi 5gun daha beklemeyimi
Kiz bebek istiyorum ben ama simdi aklim karisti neyapmam gerekiyoHayır o zaman kız bebek için Şansın artar erkek istiyorsan bu yönetimle adetin 5. En gec 6.gün tek gün tek ilişki denemelsin gerisi nasip
Kiz bebek istiyorum ben ama simdi aklim karisti neyapmam gerekiyo
Benim de adetin son günü oldu
Erkek
28günde bir oluyorum canım 6gün sürüyor ve 6ıncı gün kaldımSağlıkla gelsin canım paşan dongun kaçtı adetin kaç gün soruyor birde son gün dediğin kaçıncı gün oldu tam olarak
Canim yengen Bu yontemi her ay bir kez adetin bittigi gun mu denediCanım benim yaptığım araştırma sonucu adeti ya uzun sürenler adet bitimi erkeği buluyor yada atık yumurtası olanlar bu yönetimi denemekte emisnsen atık yumurta het ay olmuyor yani gebelik istediğin ilk ayda tutmayabilir mesela yengem bu yöntemi denedi 8 ayda anca tuttu
Canim tesaduf mu oldu yoksa yontem daha once duymusmuydun28günde bir oluyorum canım 6gün sürüyor ve 6ıncı gün kaldım
28günde bir oluyorum canım 6gün sürüyor ve 6ıncı gün kaldım