Peki kaç gün adette kalırdın. Hemen sonrasında hamile kalmışsın yaOzamanlar 35 40 hatta 45 gunu bulurdu. Dogumdan sonra ilacla duzenledim 28-30 gunde bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kaç gün adette kalırdın. Hemen sonrasında hamile kalmışsın yaOzamanlar 35 40 hatta 45 gunu bulurdu. Dogumdan sonra ilacla duzenledim 28-30 gunde bir
Kızıma hamile kaldığım ay cok iyi hatırlıyorum yalnızca 3 gun sürmüştüGenelde İlk gun lekelenme olur ardından 3 gun yogun kanama sonra tekrar lekelenme olarak 6 7 gunu bulur
Kızın tek ilişki ile mi oldu. Çünkü bende adet ten hemen sonra düşünüyorum kızım var. Bu seferinsallah erkek istymKızıma hamile kaldığım ay cok iyi hatırlıyorum yalnızca 3 gun sürmüştü
Yok canım sık ilişki ile olduKızın tek ilişki ile mi oldu. Çünkü bende adet ten hemen sonra düşünüyorum kızım var. Bu seferinsallah erkek istym
Tamam canim anladim. Peki rica etsem hamile kalmayi dusundugum ay benim icin bakabilirmisin?Kızın tek ilişki ile mi oldu. Çünkü bende adet ten hemen sonra düşünüyorum kızım var. Bu seferinsallah erkek istym
Tabiki canım ama sonuçta bunlar da istastik sonuçlar. Kesin birşey yok çünkü senin kızında tutmadiTamam canim anladim. Peki rica etsem hamile kalmayi dusundugum ay benim icin bakabilirmisin?
Sagol canim.Canım ilk sayfaları oku istersen bayagi vardı bu şekilde tutturan
Sagol canim.
Amin insAllah sen hamile misin canim? Adetin kacinci günü hamile kaldinGönlümuzden geçeni nasip eylesin Rabbim
Amin insAllah sen hamile misin canim? Adetin kacinci günü hamile kaldin
InsAllah hayirlisiyla bir erkek bebege hamile kalirsin canim. Bende haziran gibi denemek istiyorum nasip tabii.Yok canım değilim yani sanmıyorum bat bugün ama test yaptım negatif yumurtlama günü deneme olmuştu
InsAllah hayirlisiyla bir erkek bebege hamile kalirsin canim. Bende haziran gibi denemek istiyorum nasip tabii.
Canım hamile misin test yaptın miYok canım değilim yani sanmıyorum bat bugün ama test yaptım negatif yumurtlama günü deneme olmuştu
Canım hamile misin test yaptın mi
Inşallah bu ay hamile kalırsın canimDeğilim canım adet oldum
amin canım Allah razı olsun sen ne yapmaya karar verdin beklemedrmisin dahaInşallah bu ay hamile kalırsın canim