- 10 Mart 2019
- 432
- 470
Cin takvimi? Evet canim kizimda erkek gosteriyordu.Bir takvim varda ona bakiyor arkadaş şuan a kadar bir tek sen de tutmadu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cin takvimi? Evet canim kizimda erkek gosteriyordu.Bir takvim varda ona bakiyor arkadaş şuan a kadar bir tek sen de tutmadu
Cin takvimi? Evet canim kizimda erkek gosteriyordu.
Cin takvimi değil canimCin takvimi? Evet canim kizimda erkek gosteriyordu.
Biyolojik teste baktın miCin takvimi değil canim
Hayir o nedir canim?Biyolojik teste baktın mi
Eşinin ve senin dogumm tarihini yazıyorsun hangi aralıkta hangi cinsiyete uygun olduğunu gosteriyorHayir o nedir canim?
Link gönderebilirmisin canimEşinin ve senin dogumm tarihini yazıyorsun hangi aralıkta hangi cinsiyete uygun olduğunu gosteriyor
Burada var canim
Bir bak uyuyor mu sende . Bende olduLink gönderebilirmisin canim
Tamam tesekkur ederim canimBir bak uyuyor mu sende . Bende oldu
Baktın mi canimTamam tesekkur ederim canim
Teyit ettin mi canım tuttu muTamam tesekkur ederim canim
Evet canim kizimda tuttu. Bu yil haziran’dan itibaren erkek dönemi gözüküyor insAllah. Sende tuttu mu pekiTeyit ettin mi canım tuttu mu
Ewet Bende de tuttu kızımdaEvet canim kizimda tuttu. Bu yil haziran’dan itibaren erkek dönemi gözüküyor insAllah. Sende tuttu mu peki
Kızlar bende baktım buna kızımda ara dönem baba için erkek anne için kız diyordu kızım oldu ben baskın geldim şimdi gene ara dönem diyor ama bu sefer baba için kız anne için erkek diyor. Ara dönemde kim baskın olursa ondan olurmus cinsiyet kızım da ben baskınmışım kızım oldu inşallah gene ben baskın olurum oglum olurEwet Bende de tuttu kızımda
Inşallah canım. Senin son adet dönemin neydi kızında ve bu bebekteKızlar bende baktım buna kızımda ara dönem baba için erkek anne için kız diyordu kızım oldu ben baskın geldim şimdi gene ara dönem diyor ama bu sefer baba için kız anne için erkek diyor. Ara dönemde kim baskın olursa ondan olurmus cinsiyet kızım da ben baskınmışım kızım oldu inşallah gene ben baskın olurum oglum olur
Kızımda temmuz bunda subat canımInşallah canım. Senin son adet dönemin neydi kızında ve bu bebekte
Temmuzun kaçı şubattın kaçıKızımda temmuz bunda subat canım