- 21 Kasım 2016
- 1.192
- 1.351
Evet canim 22 eylul adet gordum 5 ekim birliktelik olmustu yani adetin 13. günü
Test kullanmışmıydın canım yumurtlama gununmuydu bir de tek ilişki mi olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim 22 eylul adet gordum 5 ekim birliktelik olmustu yani adetin 13. günü
Evet canim kullandim cift cizgiyi gordugum gün birliktelik oldu.Test kullanmışmıydın canım yumurtlama gununmuydu bir de tek ilişki mi olmuştu
Evet tek iliski canim sonra korunduk. Hatta cok sasirmistim gebeligimi ogrendigimde tek denemede hamile kaldigim icin. Tabii yumurtlama gunune denk geldigi icindir. Sen kizinda nasil bir yol izledin canimTest kullanmışmıydın canım yumurtlama gununmuydu bir de tek ilişki mi olmuştu
Evet tek iliski canim sonra korunduk. Hatta cok sasirmistim gebeligimi ogrendigimde tek denemede hamile kaldigim icin. Tabii yumurtlama gunune denk geldigi icindir. Sen kizinda nasil bir yol izledin canim
Esit koyuluktaydi canim sonra test yapmadim.Bende canım hamile kalmak için kullanmıştım testi tek oldu benimde hamile kaldım senin çift çizgi değidigin pik mi yoksa eşit koyuluk mu sonradan test yaptın mi tekrar açılma ilmusmuydu testte
Esit koyuluktaydi canim sonra test yapmadim.
Hers3yin hayirlisi canım. Inşallah bu sefer erkekolur. Insan ikizinden de istiyorCanim testin 3 aşaması var koyu eşit koyu daha koyu yani pik benimde kızım da eşit koyuydu ve erkek bebek için pik olması gerekiyor hatta pik olup tekrar eşit koyuluga dönünce deniliyor .. ben kızım da erkek bebek için değil hamile kalmak için kullanmıştım ama dedigim gibi erkek bebek için bir veya iki gün daha beklememiz gerekiyordu
Hers3yin hayirlisi canım. Inşallah bu sefer erkekolur. Insan ikizinden de istiyor
Ilkinde bende sadece hamile kalmak icin denedim ama Bu sefer adetten sonra olayi aklima daha fazla yatti. Eger test ile hamile kalacaksan canim iyi takip etmeni oneririm cunku yum zamani kizi olanda var. Allah insAllah bizlere birer hayirli erkek evlat nasip ederCanim testin 3 aşaması var koyu eşit koyu daha koyu yani pik benimde kızım da eşit koyuydu ve erkek bebek için pik olması gerekiyor hatta pik olup tekrar eşit koyuluga dönünce deniliyor .. ben kızım da erkek bebek için değil hamile kalmak için kullanmıştım ama dedigim gibi erkek bebek için bir veya iki gün daha beklememiz gerekiyordu
Ilkinde bende sadece hamile kalmak icin denedim ama Bu sefer adetten sonra olayi aklima daha fazla yatti. Eger test ile hamile kalacaksan canim iyi takip etmeni oneririm cunku yum zamani kizi olanda var. Allah insAllah bizlere birer hayirli erkek evlat nasip eder
Ilkinde bende sadece hamile kalmak icin denedim ama Bu sefer adetten sonra olayi aklima daha fazla yatti. Eger test ile hamile kalacaksan canim iyi takip etmeni oneririm cunku yum zamani kizi olanda var. Allah insAllah bizlere birer hayirli erkek evlat nasip eder
Ewet canım yazıda da öyle diyo önemli olan yumurtanın çatlamasına yakın ilişki olması. Ben kızımda bunları bilmiyordum. Zaten supriz gebelik oluyorAynen canım adet bitimi çok örnek var etrafımdq
Canim 1 senedir nerdeyse araştırıyorum oran hemen hemen aynı inan söyle bişey yumurtlama olayı sende erken gerceklisyirsa ve diğer yumurtlama dan atık yumurtan yoksa tek ilişkiyle yumurtlama dönemine kadar x ler dolleyebilir bir kaç kişinin öyle oldu ya yumurtlama dönemine kadar gün aşırı deneme olacak yada bu şekilde biraz x lerin şansı artıyor benim kızım da eşit koyulukta idi muhtemelen 2 gün vardı bu defa pikten sonra catlamaya yakın oldu gerisi nasip kısmet görelim Mevlam neyler
Ewet canım yazıda da öyle diyo önemli olan yumurtanın çatlamasına yakın ilişki olması. Ben kızımda bunları bilmiyordum. Zaten supriz gebelik oluyor
Adetten sonra da düşünüyorsan testle bak bence canım daha iyi olurHayirlisi olsun hepimiz için dua edelim birbirimize
Hakkinda hayirlisi olsun canim insAllah rabbim sanada bir erkek evlat nasip eder. Su an hamilemisin peki?Aynen canım adet bitimi çok örnek var etrafımdq
Canim 1 senedir nerdeyse araştırıyorum oran hemen hemen aynı inan söyle bişey yumurtlama olayı sende erken gerceklisyirsa ve diğer yumurtlama dan atık yumurtan yoksa tek ilişkiyle yumurtlama dönemine kadar x ler dolleyebilir bir kaç kişinin öyle oldu ya yumurtlama dönemine kadar gün aşırı deneme olacak yada bu şekilde biraz x lerin şansı artıyor benim kızım da eşit koyulukta idi muhtemelen 2 gün vardı bu defa pikten sonra catlamaya yakın oldu gerisi nasip kısmet görelim Mevlam neyler
Adetten sonra da düşünüyorsan testle bak bence canım daha iyi olur
Amin canım Allah razı olsun bilemiyorum daha canım 1 haftaya belli olur insaallah hafif belirtilerim var ama gebeliğe yormak istemiryum doğrusu olmayabilir cunkuHakkinda hayirlisi olsun canim insAllah rabbim sanada bir erkek evlat nasip eder. Su an hamilemisin peki?
Canım emin misin tarih konusundaEvet canim 22 eylul adet gordum 5 ekim birliktelik olmustu yani adetin 13. günü
Evet canim eminim cunku yazmistim. Bu konuda bir arastirma mi yapiyosun?Canım emin misin tarih konusunda
Bir takvim varda ona bakiyor arkadaş şuan a kadar bir tek sen de tutmaduEvet canim eminim cunku yazmistim. Bu konuda bir arastirma mi yapiyosun?