Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Bir kızım bu sefer erkek olsun cocuk düşünmeyelim çünkü çalışıyorum cocuk çok zor oluyor
Evet adetin bugün bittiyse deneyebilirsin canim. Tek iliski ama. Ama bittinin ilk günü bence eger emin degilsen Bu ayi pas gec obur ay dene bence. Benim de bir kizim var canim ona adetin ortasinda hamile kaldim. Bu sefer adet bitimi denicem.

Evet adetin bugün bittiyse deneyebilirsin canim. Tek iliski ama. Ama bittinin ilk günü bence eger emin degilsen Bu ayi pas gec obur ay dene bence. Benim de bir kizim var canim ona adetin ortasinda hamile kaldim. Bu sefer adet bitimi denicem.
Adetin bittiği ilk gün tek sefer yapıyorsun sonra diğer adet gününe kadar ilişki olmayacak mı ben çok anlamadım

Arkadaşlar bazen atılmamis yumurta kalıyor ve adet bitimi tek ilişkiye yakalayanlarin oğlu oluyor nasip Rabbim nasip eylesin bende öyle düşündüm sonra yine ovulasgin testi kullanmaya karar verdim

Arkadaşlar bazen atılmamis yumurta kalıyor ve adet bitimi tek ilişkiye yakalayanlarin oğlu oluyor nasip Rabbim nasip eylesin bende öyle düşündüm sonra yine ovulasgin testi kullanmaya karar verdim
Canım ben ovu testi ile takip ediyorum afettim bittikten sonra ovu testi yaptım iki çizgi de kırmızı ama diğeri çok kırmızı değildi bu gün yaptım siliklesmeye başlamış.

Ewet bir kaç ay takip edeceğim bakalım ne oluyor

Canim sen nasil bir yol izlemeye karar verdin? Adet bitimi iliskiden vaz mi gectin?

Canım ben ovu testi ile takip ediyorum afettim bittikten sonra ovu testi yaptım iki çizgi de kırmızı ama diğeri çok kırmızı değildi bu gün yaptım siliklesmeye başlamış.
Senin muhtemelen yumurtlama adet bitimi okuyor o zaman biraz daha takip et dongun kaç gün sürüyor adetin akıntı oluyor mu

Canim sen nasil bir yol izlemeye karar verdin? Adet bitimi iliskiden vaz mi gectin?
Aynen canım etrafimda o kadar çok insan bu şekilde erkek bebeğe hamile kalmasına rağmen ovulasyin testi kullanmaya karar verdim erkek bebek isteyenler topigine bir göz at istersen eskiler hep testin siliklesmesini beklemli derdi Nitekim öyle tutturanlarda oldu ama catalamaya en yakın vakit daha uygun

Ben de adetletlerimi bir kac ay takip edip adetten sonra denemeye karar verdim

Canım bence ovu testi al adetten hemen sonra takip et çünkü erkek ihtimali daha yüksek adetten sonra ama kız bebeği olan da var
Evet canim oyle yapicam. Annem iki erkek kardesime Bu sekil hamile kalmis. Ondan bende denemek istiyorum. InsAllah bir erkek bebegimiz olur

Hayırlısı olsun bende testle denedim buna tutmazsa öyle düşünüyorum yine test çok stresli çünkü ama öyle düşünürseniz de tek ilişki deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…