Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Gözün aydin canim insAllah saglikli alirsin kucagina. Canim adetin kac gün sürüyor acaba? Adetin 8. günü yazmissin - o gün yumurtlama testi kullandin mi acaba? Kusura bakma biraz fazla sordum galiba

Gözün aydin canim insAllah saglikli alirsin kucagina. Canim adetin kac gün sürüyor acaba? Adetin 8. günü yazmissin - o gün yumurtlama testi kullandin mi acaba? Kusura bakma biraz fazla sordum galiba
Amin ins.tesekkur ederim : )6 gun ortalama suruyor.bitiminin 8.gunuydu iliski.hayir test kullanmadim bebek düşünmüyordum kizimin zor bir okul senesi bu sene seneye belki diyordum hep.yalniz ben 4 yilda bir dogum kontrol hapini birakip 6 ay ara veriyordum bu ole bir doneme denk geldi.

Daha ince doğum yapanlar bi yardım edin ben hastaneye ne götürmem lazım daha var ama son ana kalıp telaşa düşmeyim

Daha ince doğum yapanlar bi yardım edin ben hastaneye ne götürmem lazım daha var ama son ana kalıp telaşa düşmeyim

Canim ben sezeryan olmuştum planliydi tabi özel olduğu için 1 gün kaldım hastanede 2 pijima takımı 2 takım iç çamaşır çorap eşarp yüz havlusu rulo peçete dis macun firca sabun kızıma 3 takım koymuştum 2 normal hastane çıkışı biri fotoğraf için özel di bebek bezi yüz örtüsü iki sargı bir battaniye çorap haturladiklarim bunlar :)

aklına gelirse yaz yine canım acemilik varya uzun gecelik gereklimi devlet hastanesinde istiyorlarmıymış :)

aklına gelirse yaz yine canım acemilik varya uzun gecelik gereklimi devlet hastanesinde istiyorlarmıymış :)

Gülüm bildiğim kadarıyla normal doğum yapacak olanlar uzun gecelik kullanıyor benim planlı Sezeryan olduğum için pijama takımı istemişlerdi insAllah bir avazda kucağına alırsın :) isim düşündünüz mu prensese

Babasına isim begsndiremiyoruz ki ya düşinmekle kalıyorum kızım doktor olacak diye tutturmuş dotor bayan isimlerine bakıyor

Kızlar günaydınnn , evet tahminlerinizi almak istiyorum detaylı bir şekilde yazıyorum sat 8 mart 11 martta lekelenme gibi olmuştu 12 martta bitti temizlendim sonrasında 11-13-17-18 martta tek ilişki oldu 19 mart akşam yumurtam çatladı 20 marta akşamı tek ilişki daha oldu sizce ne olur cinsiyeti tutarsa eger tabi

Merhaba canim. Eger adet sonrasi ilk iliskide tutmussa bence erkek bebek ama sonraki iliskilerde tutmussa kiz olma ihtimali daha yüksek. Tabii Bu benim görüsüm hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba canim. Eger adet sonrasi ilk iliskide tutmussa bence erkek bebek ama sonraki iliskilerde tutmussa kiz olma ihtimali daha yüksek. Tabii Bu benim görüsüm hakkinda hayirlisi olsun
adetten sonra tutmuş olsa mesela 9 gün oldu adet sonrası ilişkiden sonra belirti falan olurmuydu acaba fikrin var mı

Merhaba kızlar bende adetten bugün temizlensin ovu testi ile baktım gerçekten de 2 gün sonra yumurtam çatlayacak durumda yani bu teori doğru olabilir

Merhaba kızlar bende adetten bugün temizlensin ovu testi ile baktım gerçekten de 2 gün sonra yumurtam çatlayacak durumda yani bu teori doğru olabilir
Bu yöntemle erkek bebek doguran cok canim. Denemek istiyordan adetten sonra hemen ilk gün ve bir defa iliski denemelisin. Allah gönlündekini versin InsAllah

Bu yöntemle erkek bebek doguran cok canim. Denemek istiyordan adetten sonra hemen ilk gün ve bir defa iliski denemelisin. Allah gönlündekini versin InsAllah
Afettin biter bitmez ilk gün mu çünkü benim ovu testi bugün daha çok siliklesmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…