bende birzamanlar bu batmalar icin hastaneye gitmistim tahlil yapti hamileymisim ondan batarmis :)
- Herkese merhaba; Benim sorunum genel olarak kasıklarımda batma olması. İğne batar gibi ağrılar gelip gidiyor. Yumurtlama ağrısı değil bu. Adetim bugün bitti mesela. Şu an kasıklarım batmaya başladı ve ağrıyor. Neden olabilir kızlar. Doktor kist görememişti ultrasonda baktığında. Umarım yardımcı olursunuz :)
Ama benim son ilişkim 8mayısta olmuştu. Ve 4 kere adet oldum ustune. Zaten bi kac defa betaHCG yaptirdim negatif ciktibende birzamanlar bu batmalar icin hastaneye gitmistim tahlil yapti hamileymisim ondan batarmis :)
Hic saglik ocaginda gitmedim. Yalan olmasin :)Benim de şiddetli ağrım var sol kasığımda yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum. Sağlık ocaklarında ultrasyon var mıydı bileniniz var mı?
Umarım vardır :) haberdar ederim inşallahHic saglik ocaginda gitmedim. Yalan olmasin :)
Haberdar ederseniz sevinirim yarin
Ne oldu sonuç gittiniz miUmarım vardır :) haberdar ederim inşallah
Bugün gidemedim ağrım da geçti ama tekarlamaz umarımNe oldu sonuç gittiniz mi
Benim hala devam. Korkuyorum çokBugün gidemedim ağrım da geçti ama tekarlamaz umarım
Ben de şuan Yen'i bitiyo adetim batma ne alaka çözebildin mi durumu peki
- Herkese merhaba; Benim sorunum genel olarak kasıklarımda batma olması. İğne batar gibi ağrılar gelip gidiyor. Yumurtlama ağrısı değil bu. Adetim bugün bitti mesela. Şu an kasıklarım batmaya başladı ve ağrıyor. Neden olabilir kızlar. Doktor kist görememişti ultrasonda baktığında. Umarım yardımcı olursunuz :)
İnşallahAdet bitiminden hemen sonra da yumurtlayabilirsiniz.takip etmiyorsanız test ile emin olamazsınız bundan. Gebelikte de olabiliyor tabi eğer ihtimal var ise.
Merhaba sebebini öğrenebildiniz mi? Bende hamileyşm sandım regl olmama rağmen ama doktor bana enfeksiyondan dedi 1 ay sonra geçti benim
enfeksiyon teşhisini nasıl koydu? yani nasıl muayene ettiMerhaba sebebini öğrenebildiniz mi? Bende hamileyşm sandım regl olmama rağmen ama doktor bana enfeksiyondan dedi 1 ay sonra geçti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?