• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten sonra kasık ağrısı

mercanhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
276
81
98
  1. Herkese merhaba; Benim sorunum genel olarak kasıklarımda batma olması. İğne batar gibi ağrılar gelip gidiyor. Yumurtlama ağrısı değil bu. Adetim bugün bitti mesela. Şu an kasıklarım batmaya başladı ve ağrıyor. Neden olabilir kızlar. Doktor kist görememişti ultrasonda baktığında. Umarım yardımcı olursunuz :)

1. Herkese merhaba; Benim sorunum genel olarak kasıklarımda batma olması. İğne batar gibi ağrılar gelip gidiyor. Yumurtlama ağrısı değil bu. Adetim bugün bitti mesela. Şu an kasıklarım batmaya başladı ve ağrıyor. Neden olabilir kızlar. Doktor kist görememişti ultrasonda baktığında. Umarım yardımcı olursunuz :)
bende birzamanlar bu batmalar icin hastaneye gitmistim tahlil yapti hamileymisim ondan batarmis :)

Benim de şiddetli ağrım var sol kasığımda yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum. Sağlık ocaklarında ultrasyon var mıydı bileniniz var mı?

Ben de şuan Yen'i bitiyo adetim batma ne alaka çözebildin mi durumu peki

Adet bitiminden hemen sonra da yumurtlayabilirsiniz.takip etmiyorsanız test ile emin olamazsınız bundan. Gebelikte de olabiliyor tabi eğer ihtimal var ise.

Merhaba sebebini öğrenebildiniz mi? Bende hamileyşm sandım regl olmama rağmen ama doktor bana enfeksiyondan dedi 1 ay sonra geçti benim

Back