Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba reglim 12 gün önce falan bitti ve 2 gündür kanamam var dün su gibi kahverengi akıntım oldu bugün ise regl olmuşum gibi kırmızı kan geldi bu neden olur sizce (1 buçuk yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum evliyim)
Bugün bi karin ağrım oldu ama çabucak geçti, evet ilk defa oluyor yerleşme ağrısı derdim fakat hem çok dikkat ediyorum hem de geçen ay da pembe renkte kanamam olmuştu hamilelik söz konusu değildi
Bugün bi karin ağrım oldu ama çabucak geçti, evet ilk defa oluyor yerleşme ağrısı derdim fakat hem çok dikkat ediyorum hem de geçen ay da pembe renkte kanamam olmuştu hamilelik söz konusu değildi
bence doktora gidin. ilaçla gebe kalmak dikkat ediyorsanız çok çok zor. ama belki artık ilaç istendiği gibi çalışmıyordur. bende mesela 3 ay kanamamı engellemisti. doktor ilacı değiştirince düzene girmisti. bence bi muayene olun
bence doktora gidin. ilaçla gebe kalmak dikkat ediyorsanız çok çok zor. ama belki artık ilaç istendiği gibi çalışmıyordur. bende mesela 3 ay kanamamı engellemisti. doktor ilacı değiştirince düzene girmisti. bence bi muayene olun