A azolinda Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2021 1 0 16 24 30 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi azolinda #1 kızlar 7 aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum 3 gun once adetim bitti normalde yasmin kullaniyodum bu sefer drosetil diye bi ilac aldım bugundur pembemsi kahverengimsi leke geliyo anlamadım acaba ilactan mıdır
kızlar 7 aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum 3 gun once adetim bitti normalde yasmin kullaniyodum bu sefer drosetil diye bi ilac aldım bugundur pembemsi kahverengimsi leke geliyo anlamadım acaba ilactan mıdır
iwanttobreakfree Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2024 518 128 18 31 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi azolinda #2 azolinda .!.: kızlar 7 aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum 3 gun once adetim bitti normalde yasmin kullaniyodum bu sefer drosetil diye bi ilac aldım bugundur pembemsi kahverengimsi leke geliyo anlamadım acaba ilactan mıdır Genişletmek için tıkla... evet muhtemelen ilaçtandır veya stresten vb olabilir tek seferlik olduysa endişelenmeniz gerekmez
azolinda .!.: kızlar 7 aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum 3 gun once adetim bitti normalde yasmin kullaniyodum bu sefer drosetil diye bi ilac aldım bugundur pembemsi kahverengimsi leke geliyo anlamadım acaba ilactan mıdır Genişletmek için tıkla... evet muhtemelen ilaçtandır veya stresten vb olabilir tek seferlik olduysa endişelenmeniz gerekmez