• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten sonra iliski ile hamile kalinirmi kizlaaaaar?

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
kizlar 5temmuzda adet oldum 31 gunde bi oluyorum.yumurtlama donemim bugun basladi 22side tam yumurtlama gunum.... adetim temmuzun 10unda bitti o gunden dune kadar korunmadan hergun iliskiye girdik esimle. sizce hamile kalirmiyim.yoksa bugunden itibaren devam etmelimiyiz iliskiye.bu iki gun esim yogun calisacaigi icin iki gun ara verelim dedik......yumurtlama gunu gelmeden adetten.sonra hamile kalan varmi hic ?

Son düzenleme:
Herkesin yumurtlama günü farklı oluyo. Sperm zaten 2-5 gün arası yaşıyomuş. O yüzden adet olana kadar devam edin.

kizlar 5temmuzda adet oldum 31 gunde bi oluyorum.yumurtlama donemim bugun basladi 22side tam yumurtlama gunum.... adetim temmuzun 10unda bitti o gunden dune kadar korunmadan hergun iliskiye girdik esimle. sizce hamile kalirmiyim.yoksa bugunden itibaren devam etmelimiyiz iliskiye.bu iki gun esim yogun calisacaigi icin iki gun ara verelim dedik.....ruyamdada yesil biber gordum acaba cocuk demekmi bilmiuorim.yumurtlama gunu gelmeden adetten.sonra hamile kalan varmi hic ?
Gerçekten yumurtlama herkesde farklı oyuzden her iki gune düzenli ilişkiye girmen daha iyi canım ruyanda yeşil biber hayir olsun güldüm biraz kusura bakma ama neye yorarsan oyle olur derler ya sen iyiye yor rüyanı :KK45:

nasip diyelim.kısaca olada bilir olmayada bilir.ben 2senedir istiyorum tık yok.

komikmi geldi.ruya tabirleri sitesinde yesil biber gormek cocuga isarettir yazdigi icn danisim dedim ama komedi gelmis galibaaa neyseee tskkk
Saldırmanızı gerektiricek derecede ağır bir yorum yaptığımı sanmıyorum. Rica ederim.
Tavsiyem bilimsel dayanaklara bağlı ilerleyin. Umarım istediğiniz yönde bir haber alırsınız. Mutluluklar.

Dipnot: Tek gülen de ben olmamışım dikkatimi çekti.. ;)

Temmuzda değiliz ki?

Her gün ilişkiye girmeyin. 2Günde bir ilişki daha iyiymiş.

Back