• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten sonra camurumsu akinti?

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
10 mayista regli oldum duzenliydi gayette. Fakat bitiminde 12. Gununden itibaren lekelenme seklinde ardindan camurumsu akinti gelmeye basladi. 10 gune kadar ozur kanamasi oluyo onu biliyorum ama buna anlam veremedim. Cok rahatsiz ediyo beni. Bekarim bu arada sadece yakinlasmam olmustu aylar once. Kotu hastalik vs degildir dimi :( yasayan var mi bu durumu?

10 mayista regli oldum duzenliydi gayette. Fakat bitiminde 12. Gununden itibaren lekelenme seklinde ardindan camurumsu akinti gelmeye basladi. 10 gune kadar ozur kanamasi oluyo onu biliyorum ama buna anlam veremedim. Cok rahatsiz ediyo beni. Bekarim bu arada sadece yakinlasmam olmustu aylar once. Kotu hastalik vs degildir dimi :KK43: yasayan var mi bu durumu?
Erken yumurtlama gibi bisey olabilir mi? Veya ovulasyon donemine girmisimdir belki..

10 mayista regli oldum duzenliydi gayette. Fakat bitiminde 12. Gununden itibaren lekelenme seklinde ardindan camurumsu akinti gelmeye basladi. 10 gune kadar ozur kanamasi oluyo onu biliyorum ama buna anlam veremedim. Cok rahatsiz ediyo beni. Bekarim bu arada sadece yakinlasmam olmustu aylar once. Kotu hastalik vs degildir dimi :KK43: yasayan var mi bu durumu?
gayet normal. ozellikle bir onceki ay regl kisa surduyse iceride kalan rahim parcalari geliyor eski kan oldugu icin koyu renk oluyor. benim de olur.

Kahvenin dibi gibi çamur mu geliyor
Ve yaklaşma yaşadım demiştin yanlış okumadım sa ne zaman oldu

Back
X