• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten sonra beraberlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevvalllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
209
93
48
27
Kızlar meraba , adet bittikten sonra ki gün birliktelikte gebe kalma şansım varmı ? Varsa da dusuk mu yüksek mi ?

Kızlar meraba , adet bittikten sonra ki gün birliktelikte gebe kalma şansım varmı ? Varsa da dusuk mu yüksek mi ?
Regl ne kadar uzun sürüyor biraz da buna bağlı. Uzun sürüyorsa ihtimal daha yüksektir. Ama gebe kalma ihtimali her zaman olabilir. Bazen erken bazen de geç yumurtlama olabiliyor.

Regl ne kadar uzun sürüyor biraz da buna bağlı. Uzun sürüyorsa ihtimal daha yüksektir. Ama gebe kalma ihtimali her zaman olabilir. Bazen erken bazen de geç yumurtlama olabiliyor.
Canım benım adetim 5 gün sürüyor bundan geçen ay denedik maalesef ki olması çünkü yumurtlama zamanı değildi ve adetten çok sonra yaptım ben👍👍✨

Adet sonrası rahime giden yollar daha açık olduğu için bence daha etkili o zamanlarda ilişki yaşamak ama Ovülasyonu da unutmamak lazım o dönemi de iyi değerlendir

Adet sonrası rahime giden yollar daha açık olduğu için bence daha etkili o zamanlarda ilişki yaşamak ama Ovülasyonu da unutmamak lazım o dönemi de iyi değerlendir
Ben adet sonrası düşünüyorum inşallah olur 🙏🏻❤️ tabii yumurtlama zamanını unutmamak gerek dedıgın gibi 👍

Back