• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten önceki Asabiyet

ben adetim gecikirse sinirli oluyorum..

yoksa durgun oluyorum..öyle ki normalden daha az asabi hatta saftirik oluyorum ..sırnaşık şey

şu an meselatatlicadiarzu​

ben sinir olurum,stres yaparım,tedirgin olurum bunalıma girerim.:kızgın:sanki menopoza giren kadınlar gibi olurum sırnaşık şey

Tam bugünkü ruh halim..aşkımlada tartıştım zaten:kızgın: Ha bugün ha yarın bekliyorum bakalım:mymeka: Tutamıyorumda kendimi içimden kendime "sus,sus" diyorum yine olmuyo..Daha demin kapattık telefonu..kendi kendime ağladım şimdide..saçma sapan şeyler yapıyorum mutlaka kafaya takacak birşeyler buluyorum bu durumda:mymeka:

ben kocama acıyorum okadar sinirli ve asabi oluyorum ki bütün gerginliğimi kocamdan çıkarıyorum.canım benim oda bana okadar alışmışki hep alttan alıyo.birde ben aşırı tatlı krizine giriyorum.

ben adetten önce sinirli olurum amaa beni sinirlendiren okadar çok insan oluyor ki adet olmama gerek yor her an sinirlenebiliyorum şu an olduğu gibiiiiiiiii...........

bende oyleydim su an yedi bucuk aydi adet gormedim icin hergun sinirli de olabiliyorum
hele hamilelik hormonu maf ediyor insani

Maalesef bende çok sinirli oluyorum o dönemde.Durduk yerde ona buna çatıyorum.
En çok da aşkım nasipleniyor sataşmalarımdan.Çok alıngan ve duygusal oluyorum.En ufak bişeye ağlıyorum hemen.
Bideee aşırı tatli isteği oluyor bende.

Bende aşırı gergin ve duygusal oluyorum daha bir hafta var adet günüme ama sevgilimi saçma sapan bir nedenden dolayı çok kızdırdım ve küstük şimdi çok üzgünüm :((

ağlamak için can atıyorum kendimi çok değersiz hissediyorum adeta kedi gibi ilgi sevgi istiyorum 1 hafta kala başlıyor bende :utangac: çok alıngan oluyorum herkes sinirlerimi bozuyor çokta cüretkar oluyorum sanki bişey içmiş gibi cesur bi şekilde aklıma gelenleri söylüyorum.. ama regl olduğum ertesi gün sanki bi rahatlık geliyor üstüme sanki dünya daha kolaymış gibi.. sanki herşey değişmiş hiç bişeyi dert etmeye değmezmiş gibi..

iştah artmasını saymıyorum bile.. çok garip :(

öfff işte ben yaaa işte ben, herşeye ağlıorum ,eski sevgilimi msjlarla delirtiyorum, sora yaptığım için üzüüorum,sinirli oluorum :S yokmu bunun çaresi yaaaa:(

çaresi hayıt suyu arkadaşlar adet öncesi gerginliği bayağı azaltıyo..ve papatya çayı için rahatlatıyo.ben ki adet öncesi aşırı sinirli ve gergin olan birisiydima ama hayıtın faydasını gördüm ayrıca sporun faydası da çok özellikle adet öncesi mutlaka spor yapın..kendinizi yorun..

Back