adetten önce ve bitiminde gelen bol kahverengi akıntı :(

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
kızlar bu zamana kadar adet olacağım zaman 1 gün boyunca kahverengi akıntı oluyor, daha sonra kırmızıya dönüşüyor, biterken de aynı şekilde, kahverengi akıntıyla adetim sona eriyor, böyle bişey başına gelen var mı.

bende de aynı durum var herkes de böyle olur normal diye biliyorum

adetiniz kaç gün sürüyor?mesela 5 gün sürüyorsa,kahverengi akıntının olması bu 5 güne dahilmi?

adetiniz kaç gün sürüyor?mesela 5 gün sürüyorsa,kahverengi akıntının olması bu 5 güne dahilmi?

6 gün sürüyor, ama ilk gün hep ve bol kahverengi akıntı, ikinci gün kırmızı kan geliyor, bide son gün, kahverengi akıntı oluyor, ama ilk günkü gibi çok değil lekelenme şeklinde

6 gün sürüyor, ama ilk gün hep ve bol kahverengi akıntı, ikinci gün kırmızı kan geliyor, bide son gün, kahverengi akıntı oluyor, ama ilk günkü gibi çok değil lekelenme şeklinde

eger adetten önce ve sonra deyilse,normal ola bilir.şimdiye kadar hiç muayene oldunuz mu?evlimisiniz?

adetten önce ve sonra deyilse,normal ola bilir.hiç muayene oldunuzmu şimdiye kadar?evlimisiniz,çocuğunuz varmı.kaç yaşındasınız?çok soru soruyorum,ama durumu anlamaya çalışıyorum.

Bende de bu durum var ve çok korkuyorum , yaklaşık 10 gündür kahverengi akıntım var adet zamanım ise bugün yarın ... 1 önceki adetimde geciktirici kullanmıştım bunun etkisi var mı bilmiyorum, annem dengen şaşmıştır bidaha adet ol düzelir vs diyor ama emin olamıyorum , doktora gitmekten de korkuyorum ... Ve evli değilim.

evliyim çocuğum yok, adet düzensizliğim var, doktora gittim, ama bişey demedi, sadece adetli değilken muayene oldum, kist falan olmadığını bi sıkıntı olmadığını söyledi,

evliyim çocuğum yok, adet düzensizliğim var, doktora gittim, ama bişey demedi, sadece adetli değilken muayene oldum, kist falan olmadığını bi sıkıntı olmadığını söyledi,

Nasıl muayene ediyor doktor , bekar olduğum için soruyorum , alttan muayne zorunlu mu ki

Kan ve idrar tahlili yaptırdınız mı? İltihap olunca da olabiliyor böyle akıntılar

Canım Merhaba

Ben evliyim çikolata kisti vardı bende o yüzden bende senin gibi başında ve sonunda kahverengi lekelenme oluyodu.Ameliyat olduktan sonra bazen oluyo artık bazende direk kırmızı gelıyo ...Adet düzensizliklerinde de oluyo diye bılıyorum.

canım bende alttan muayene oldu kist çıkmadı, adet düzensizliğim var, hamile kalmak istiyorum ama nasip olmadı 3 aydır, bekliyorum sabırla

idrar yolumda iltihap var acaba ondan mıdır, ara ara sızısı olur, ilaçlarla geçer

Olabilir ondan. Zaten ara ara tekrarlıyorsa tamamen kurumamış iltihap. Vajinada da iltihap olabiliyor idrar yolundan farklı olarak

Son düzenleme:
Soğan kürünü duydunuz mu? Böyle sıkıntılar yaşayan çok insana deva oluyor. Ben de yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…