Adetten once pembe kahverengi akıntı

Smydnz

Olmazsa,olana kadar dua ederiz...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
894
724
31
Merhaba arkadaşlar yardimiza ihtiyacım var o kadar cok arastirma yaptim ki kafam cok karisti.
Eşimle çocuk istiyoruz bu ay adet günümden 10 gün önce pembe akintim geldi ve ardindn 4 gun suren kahverengi lekelenmem oldu sizce bunun nedeni ne olabilir stres mi yoksa baska seylerden kaynaklanan nedenler mi lütfen yardmci olun...

Yaaa o kadar görüntüleniyor peki hic boyle bir durum yasayan yokmu aranizda 2 gundur gozum sürekli burda

Ben hamile kaldığım ay adetten 3-4 gün önce pembe kahve gelmişti çok az peçeteye sildikçe .adet günü de kesilmişti

Ben hamile kaldığım ay adetten 3-4 gün önce pembe kahve gelmişti çok az peçeteye sildikçe .adet günü de kesilmişti

Benim de adetten 10 gün once ara ara lekeler görmeye başladım 5. Gün kesildi. Şuan da test yapmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için adet günümün geçmesini bekliyorum dua edin

Benim de adetten 10 gün once ara ara lekeler görmeye başladım 5. Gün kesildi. Şuan da test yapmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için adet günümün geçmesini bekliyorum dua edin

hayırlısı inş.Bizi haberdar edin

Kızlar yaa lekelenmenin üstünden 12 gün geçti 20 temmuz benim adet günümdü ve olmadım acaba iltihap falan olabilir mi

canım benim de adetime nerdeyse 15 gün kala pembe kahverengi akıntılarım geldi aynen peçeteye gelir şekilde doktor muayeneden sonra kist yok dedi test verdi negatif ama bu hamile diilsin anlamına gelmio dedi progestan verdi bakalım bende meraklıyım aşırı stres yaptım bebek istiyoruz iki aydır eşimle

hayrılısı canım bencede doktora bi görünmende fauda var evde dururken kurup kurup durcağına hiç dillse kafan rahatlar

İnşAllah kızlar teşekkür ederim allah razı olsun

canım benim de adetime nerdeyse 15 gün kala pembe kahverengi akıntılarım geldi aynen peçeteye gelir şekilde doktor muayeneden sonra kist yok dedi test verdi negatif ama bu hamile diilsin anlamına gelmio dedi progestan verdi bakalım bende meraklıyım aşırı stres yaptım bebek istiyoruz iki aydır eşimle
İnşAllah hayırlı bir haber alırsın canım bizde 4 aydır istiyoruz işte ama nasip kısmet ne zaman olursa

Yaa kizlar sizinde vaktinizi alıyorum ama birtek size sorup içimi rahatlatabiliyprm. Dünden beri adet olucakmsm gibi belim agriyor eğilip kalkarken otururken ve kasık ağrısı bugünde pembe akıntı gördüm yine yaa galiba vücudum bile artık doktora gitmem gerektiğini söylüyor

X