selam kizlar.aralikta boş gebelik dolayisiyla kurtaj oldum.doktor calismalara devam hic bekleme dedi. dun geceden beri sol kasigimda bacagima vuran bi agri var.belim de cok agriyo.ovulasyon testim de silik cikti.adetime 8 ve 7gun kala yaptigim testler.gebelik olabilir mi sizce?
selam kizlar.aralikta boş gebelik dolayisiyla kurtaj oldum.doktor calismalara devam hic bekleme dedi. dun geceden beri sol kasigimda bacagima vuran bi agri var.belim de cok agriyo.ovulasyon testim de silik cikti.adetime 8 ve 7gun kala yaptigim testler.gebelik olabilir mi sizce?
tesekkur ederim.adetime daha 7gun var.. ama normalde kasiklarim falan agrimaz.gecen hamile kaldigimda da bu sekilde bi agri olmustu o yuzden umutlandim yine
Merhaba canım. Bende hamileligimi adetten 5 gün önce ovulosyon testiyle öğrendim kan ver bence hamile olabilirsin yada varsa elinde testi birkaç kez daha dene aralıklı günlerde ben öğle yapmıştım inşallah vardır bebisin rabbim gönlüne göre versin ben şuan 7 haftalık hamileyim