Gebeliğe Hazırlık adetten once ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

brcuuxz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
245
317
103
selam kizlar.aralikta boş gebelik dolayisiyla kurtaj oldum.doktor calismalara devam hic bekleme dedi. dun geceden beri sol kasigimda bacagima vuran bi agri var.belim de cok agriyo.ovulasyon testim de silik cikti.adetime 8 ve 7gun kala yaptigim testler.gebelik olabilir mi sizce?

20180325_124903-1.jpg

selam kizlar.aralikta boş gebelik dolayisiyla kurtaj oldum.doktor calismalara devam hic bekleme dedi. dun geceden beri sol kasigimda bacagima vuran bi agri var.belim de cok agriyo.ovulasyon testim de silik cikti.adetime 8 ve 7gun kala yaptigim testler.gebelik olabilir mi sizce?
Olabilir de olmayabilir de. Ama adete 1 gün kala koyu olması normal değil. Bi de gebelik testi yap bence.

tesekkur ederim.adetime daha 7gun var.. ama normalde kasiklarim falan agrimaz.gecen hamile kaldigimda da bu sekilde bi agri olmustu o yuzden umutlandim yine

Merhaba canım. Bende hamileligimi adetten 5 gün önce ovulosyon testiyle öğrendim kan ver bence hamile olabilirsin yada varsa elinde testi birkaç kez daha dene aralıklı günlerde ben öğle yapmıştım inşallah vardır bebisin rabbim gönlüne göre versin ben şuan 7 haftalık hamileyim

Aa hamile miydin bu testlerden sonra benimde 4gun var bel ve kasık agrim cok fazla ovulasyon testi yaptim seninki gibi cikti :110:

Eklentiler

• 6B3591BF-6B34-448C-99EF-B3268FDEB441.jpeg
    6B3591BF-6B34-448C-99EF-B3268FDEB441.jpeg
    15,1 KB · Görüntüleme: 39
Back