Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gercektenmıEvet cnm hamilesin hayırlı olsun
Gözünüz aydın net çıkmış, sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba! Adetıme 3gun kala ırdarda gebelık testı yaptın ıkıncı cızgı sılık cıktı acaba hamılemıyım Eki Görüntüle 2295282
Insallah canım ya daga ılk anlamıyorum benı çok mutlu ettınız ınsallah hamıleyımGözünüz aydın net çıkmış, sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Çok teşekkür ederim ınsallahGebesin canım elbetteki çıkar benimde çıkmıstı hemde 5gün varken ve kızım simdi 3yasında
Sağlıklı ilerlesin inşaallah![]()
acaba yanlıs mı degılmıyım dıye çok kuruntu yapıyorum 3tane yaptım 3undede cıktı ınce cızgı ınsalllah hamılemıyım allah ıstıyen herkese nasip etsınBenim de adetten 3 gün önce silik çıkmıştı. Ertesi sabah da kan testinde beta hcg 35 çıkmıştı. Hayırlı olsun inşAllah![]()
Kaç günde bir regl oluyorsunuzacaba yanlıs mı degılmıyım dıye çok kuruntu yapıyorum 3tane yaptım 3undede cıktı ınce cızgı ınsalllah hamılemıyım allah ıstıyen herkese nasip etsın
30 günde canım 11aylık evlıyımKaç günde bir regl oluyorsunuz
hamılemıyım sızceAnladım hayırlısı olsun kan verin yakın zamanda![]()
Bence hamilesin yoksa hiç çizgi çıkmazdıhamılemıyım sızce![]()
Insallah canımBence hamilesin yoksa hiç çizgi çıkmazdı
InsallahBenim de adetten 3 gün önce silik çıkmıştı. Ertesi sabah da kan testinde beta hcg 35 çıkmıştı. Hayırlı olsun inşAllah![]()