Adetten önce gelen pembe akinti

Denktas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
331
101
18
27
Adetime daha 4 gün var demin çok çok az bi pembe akintim oldu normalde o geldikten aksama dogru yada sabah adet oluyorum bu sefer erken oldum bide korunmuyoruz nedenini bilen varmi boyle olan hanimlar ?

Tarif ettihiniz sey yerlesme kanamasina benziyor ya kahve yada cok acik pembe oluyr zaten. Umarim kirmiziya donmez muhtemelen gebe kaldiniz ☺ en kisa surede test yapin

Tarif ettihiniz sey yerlesme kanamasina benziyor ya kahve yada cok acik pembe oluyr zaten. Umarim kirmiziya donmez muhtemelen gebe kaldiniz ☺ en kisa surede test yapin
Agrim yok acaba erken adet mi oldum hastaydim 1 hafta once soguk alginligi ilaclari aliyodum

Keske yerlesme olsaa adetten 1 gün once pembe gelir ondan sonra kirmiziya donusuyo umudum yok bakalim

Bence bugun adet olmazsan yerlesme kanamasidir ben oyle dusunuyrm

Yardimci oldğunuz için sagolun ama adet oldum galibaa umutlanmamistim zaten sağlık olsun her ay bir yumurtayi bekliyorz iste napalim beklemeye devam....

Yardimci oldğunuz için sagolun ama adet oldum galibaa umutlanmamistim zaten sağlık olsun her ay bir yumurtayi bekliyorz iste napalim beklemeye devam....
Galiba demişsiniz ama sonrasında adet oldunuz mu? Bende de lekelenme çok erken oldu da bu ay, merak ettim kesin sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…