Agrim yok acaba erken adet mi oldum hastaydim 1 hafta once soguk alginligi ilaclari aliyodumTarif ettihiniz sey yerlesme kanamasina benziyor ya kahve yada cok acik pembe oluyr zaten. Umarim kirmiziya donmez muhtemelen gebe kaldiniz ☺ en kisa surede test yapin
Sanmiyorm bence test yapin gebe kalmis olaborsnzAgrim yok acaba erken adet mi oldum hastaydim 1 hafta once soguk alginligi ilaclari aliyodum
Keske yerlesme olsaa adetten 1 gün once pembe gelir ondan sonra kirmiziya donusuyo umudum yok bakalimTarif ettihiniz sey yerlesme kanamasina benziyor ya kahve yada cok acik pembe oluyr zaten. Umarim kirmiziya donmez muhtemelen gebe kaldiniz ☺ en kisa surede test yapin
Adet gunun ne zamanki canmKeske yerlesme olsaa adetten 1 gün once pembe gelir ondan sonra kirmiziya donusuyo umudum yok bakalim
7 ekimAdet gunun ne zamanki canm
Bence bugun adet olmazsan yerlesme kanamasidir ben oyle dusunuyrm
[/QUOT yarin olmazsam yerleşme diye olmali düşünüyorum cok tsk etim☺
Yerlesme kanaması olabilir. 7 ekim olmaliydim bakalim yarina kadar artik kaybedecek bisey yok hastane ye gtcektim zaten bu hafta ici
Yarin ctesi ozele gidim bariBence hamilesinnn
Galiba demişsiniz ama sonrasında adet oldunuz mu? Bende de lekelenme çok erken oldu da bu ay, merak ettim kesin sonucuYardimci oldğunuz için sagolun ama adet oldum galibaa umutlanmamistim zaten sağlık olsun her ay bir yumurtayi bekliyorz iste napalim beklemeye devam....
Bu ayla beraber 3 canm2 defadr oluyorum
Hmm. Sıkma canını hayırlısıyla olacak inşallah.Bu ayla beraber 3 canm
InsalahHmm. Sıkma canını hayırlısıyla olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?