Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayanamıyorum. Bir an önce yapmak istiyorum. Evet aldığım testte de öyle yazıyor. Bir arkadaşım 10 gün önce yapmış pozitif çıkmış. Belki burada da yapıp pozitif görenler vardır. O yüzden bir sormak istedim.Negatif çıkar. Maksimum 6 gün öncesi %25 doğrulukla sonuç alırsın.
Ya evet çok doğru aslinda. 40 lira verdik bir erken gebelik testine. Şimdide yapmaya korkuyorum.Negatif çıkar boşa deneme denesen de canın sıkılacak üzüleceksin
ben bisürü paralar döküp almıştı.m 3-4 kere negatif çıktı halbu ki hamileymişim. Regli ye 5 gün kala normal gebelik testi ile öğrendim
İnşallah canımBu kadar stres yaparsan olacağı varsa da olmaz canım zor biliyorum ama sabırla adet gününü bekle derim.
Erken gebelik testleri negatif olup da aslinda hamile olani cok okudum burada.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım.
Ben şuan hamileyim adetimden 10 gün önce kanda bile çıkmadı benimDayanamıyorum. Bir an önce yapmak istiyorum. Evet aldığım testte de öyle yazıyor. Bir arkadaşım 10 gün önce yapmış pozitif çıkmış. Belki burada da yapıp pozitif görenler vardır. O yüzden bir sormak istedim.
Çok sağolunBen şuan hamileyim adetimden 10 gün önce kanda bile çıkmadı benim
Tamam öyle yapiyim. Çok sağol canimBoşa harcama testini sabret Canım biraz adetine iki gün kala yaparsın
Ayy ben teşekkür ederim sizede isteyen herkesede nasip etsin RabbimÇok sağolunAllah sağlıkla kucağına kavuştursun meleğini canim
Olabilir canım. Maaşallah iyi çalışmışsın bu atadaArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
insallah cnmm ama karnimda cok siskinlik var davul gibi oldu her ay adetten once siser boyleOlabilir canım. Maaşallah iyi çalışmışsın bu atada![]()
Adet oldunuz mu merak ettiminsallah cnmm ama karnimda cok siskinlik var davul gibi oldu her ay adetten once siser boyleadet olucam belliki
![]()
Olmuş canım başka forumlarda okudumAdet oldunuz mu merak ettim
Oldum cnm malesef 16 gun once..gecen ay 34 gunde bir adet oldum ve yumurtlamam 4 gun sonra olmasi gerekti ama 2 gun once ovu testi yaptim ve boyle cikti sence pik mi yoksa negatif mi testAdet oldunuz mu merak ettim
Oldum cnm malesef 16 gun once..gecen ay 34 gunde bir adet oldum ve yumurtlamam 4 gun sonra olmasi gerekti ama 2 gun once ovu testi yaptim ve boyle cikti sence pik mi yoksa negatif mi test
Daha koyuydu cizgiler ama 2 gundur durduklari icin açildi kirmizilarAdet oldunuz mu merak ettim