Adetten önce erken gebelik testi

Seher3410

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
49
23
3
34
Adetten 10 gün önce erken gebelik testi yapip sonuç alan var mı?

Son düzenleme:
Negatif çıkar. Maksimum 6 gün öncesi %25 doğrulukla sonuç alırsın.

Negatif çıkar. Maksimum 6 gün öncesi %25 doğrulukla sonuç alırsın.
Dayanamıyorum. Bir an önce yapmak istiyorum. Evet aldığım testte de öyle yazıyor. Bir arkadaşım 10 gün önce yapmış pozitif çıkmış. Belki burada da yapıp pozitif görenler vardır. O yüzden bir sormak istedim.

Negatif çıkar boşa deneme denesen de canın sıkılacak üzüleceksin
ben bisürü paralar döküp almıştı.m 3-4 kere negatif çıktı halbu ki hamileymişim. Regli ye 5 gün kala normal gebelik testi ile öğrendim

Negatif çıkar boşa deneme denesen de canın sıkılacak üzüleceksin
ben bisürü paralar döküp almıştı.m 3-4 kere negatif çıktı halbu ki hamileymişim. Regli ye 5 gün kala normal gebelik testi ile öğrendim
Ya evet çok doğru aslinda. 40 lira verdik bir erken gebelik testine. Şimdide yapmaya korkuyorum.

Bu kadar stres yaparsan olacağı varsa da olmaz canım zor biliyorum ama sabırla adet gününü bekle derim.
Erken gebelik testleri negatif olup da aslinda hamile olani cok okudum burada.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım.

Bu kadar stres yaparsan olacağı varsa da olmaz canım zor biliyorum ama sabırla adet gününü bekle derim.
Erken gebelik testleri negatif olup da aslinda hamile olani cok okudum burada.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım.
İnşallah canım🙏🙏🙏 çok sağolasın.Allah hepimizin gönlüne versin

Dayanamıyorum. Bir an önce yapmak istiyorum. Evet aldığım testte de öyle yazıyor. Bir arkadaşım 10 gün önce yapmış pozitif çıkmış. Belki burada da yapıp pozitif görenler vardır. O yüzden bir sormak istedim.
Ben şuan hamileyim adetimden 10 gün önce kanda bile çıkmadı benim

Boşa harcama testini sabret Canım biraz adetine iki gün kala yaparsın

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Olabilir canım. Maaşallah iyi çalışmışsın bu atada😊

Oldum cnm malesef 16 gun once..gecen ay 34 gunde bir adet oldum ve yumurtlamam 4 gun sonra olmasi gerekti ama 2 gun once ovu testi yaptim ve boyle cikti sence pik mi yoksa negatif mi test

Eklentiler

• IMG_20190616_153930.webp
    IMG_20190616_153930.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 428
Back
X