P petektek Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 15 0 25 Dün 02:31 Konu Sahibi petektek #1 Adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı midem çok bulanıyor kaşığım ağrıyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu
Adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı midem çok bulanıyor kaşığım ağrıyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu
4 46hazann Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 209 72 30 Dün 02:35 Konu Sahibi petektek #2 petektek .!.: Adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı midem çok bulanıyor kaşığım ağrıyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu Genişletmek için tıkla... Merhaba adet olacagınız zaman da böle bulantı kasık ağrısı oluyor gününüz geçince kan vermeniz öneririm
petektek .!.: Adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı midem çok bulanıyor kaşığım ağrıyo böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldumu Genişletmek için tıkla... Merhaba adet olacagınız zaman da böle bulantı kasık ağrısı oluyor gününüz geçince kan vermeniz öneririm
P petektek Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 15 0 25 Dün 02:37 Konu Sahibi petektek #3 46hazann .!.: Merhaba adet olacagınız zaman da böle bulantı kasık ağrısı oluyor gününüz geçince kan vermeniz öneririm Genişletmek için tıkla... Bende normalde olmuyor ya bu saatte bulantidan yatamıyorum üşütme falanda olabilirde farklı belirtilerde var ama test negatif
46hazann .!.: Merhaba adet olacagınız zaman da böle bulantı kasık ağrısı oluyor gününüz geçince kan vermeniz öneririm Genişletmek için tıkla... Bende normalde olmuyor ya bu saatte bulantidan yatamıyorum üşütme falanda olabilirde farklı belirtilerde var ama test negatif
4 46hazann Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 209 72 30 Dün 02:40 Konu Sahibi petektek #4 petektek .!.: Bende normalde olmuyor ya bu saatte bulantidan yatamıyorum üşütme falanda olabilirde farklı belirtilerde var ama test negatif Genişletmek için tıkla... İnşallah bebek vardır inşallah bnde 1yıldır istiyorum hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor 2.bebek olacak bnm inşallah olur
petektek .!.: Bende normalde olmuyor ya bu saatte bulantidan yatamıyorum üşütme falanda olabilirde farklı belirtilerde var ama test negatif Genişletmek için tıkla... İnşallah bebek vardır inşallah bnde 1yıldır istiyorum hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor 2.bebek olacak bnm inşallah olur
P petektek Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2024 15 0 25 Dün 02:44 Konu Sahibi petektek #5 46hazann .!.: İnşallah bebek vardır inşallah bnde 1yıldır istiyorum hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor 2.bebek olacak bnm inşallah olur Genişletmek için tıkla... İnşallah rabbim gönlünüze göre versin ben çok takıntı yapmıyorum ama iki sene oldu çevremdekiler acelen ne diyo ama zamanı geldi ya
46hazann .!.: İnşallah bebek vardır inşallah bnde 1yıldır istiyorum hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor 2.bebek olacak bnm inşallah olur Genişletmek için tıkla... İnşallah rabbim gönlünüze göre versin ben çok takıntı yapmıyorum ama iki sene oldu çevremdekiler acelen ne diyo ama zamanı geldi ya
4 46hazann Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 209 72 30 Dün 02:47 Konu Sahibi petektek #6 petektek .!.: İnşallah rabbim gönlünüze göre versin ben çok takıntı yapmıyorum ama iki sene oldu çevremdekiler acelen ne diyo ama zamanı geldi ya Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun inşallah tez vakitte versin rabbim aratmasın inşallah bnm kızım 11yaşinda bu 2.bebek ben çok ara verdim rahat aliştim
petektek .!.: İnşallah rabbim gönlünüze göre versin ben çok takıntı yapmıyorum ama iki sene oldu çevremdekiler acelen ne diyo ama zamanı geldi ya Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun inşallah tez vakitte versin rabbim aratmasın inşallah bnm kızım 11yaşinda bu 2.bebek ben çok ara verdim rahat aliştim