Adetten önce 4 gün önce kahverengi lekelenme

umutsuzvaka32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
1.298
1.029
133
32
Selamlar hanımlar başına gelenler cevaplarsa nasıl mutlu olurum anlatamam, adetlerim çok düzenli değildir son 2 aydır düzenli oluyordum 18 ağustos 18 eylülde oldum bu ay da yumurtlama zamanımı kendim takip ettim çok test yaptım artık anlıyorum 11 ekim de yumurtlama oldu tahminimce o gün öncesi ve sonrası ilişki de oldu, 25 ekim de adet olurum diye tahmin ediyordum ama 22 ekim cuma kahverengi leke geldi sadece leke halinde,tamam dedim adet olucam yanlış hesapladım galiba. 3 gün sürdü kesildi, adet olacağım diye düşündüğüm gün kesildi yani ,ağrım sızım da yoktu adet gibi değildim anlam veremedim, hamile olma ihtimalim evet var belki, hiç ümidim yok ama ben başka bir sorun olmasından korkuyorum iş güç yoğun hemen doktora da gidemem , ben şimdi adet miyim değil miyim 3. Günü bitti hiç kan görmedim böyle adet olur mu ya ,normalde benim 7-8 gün sürer ve çok yoğun olurdu şuan sadece karnım da garip bir ağri var hafif sancı gibi ,

Yani gebelik olablir evde bi test yapın. Kist gibi Bşey de olablir. Test yapın hamile değilseniz doktora gidersiniz. Hiç bşey olmaya da bilir niye gelir bilmiyorum tabi

Teşekkürler kist benim de aklıma geldi ama kist olsa ağrı oluyormuş, ya da kötü kokular falan
Yani hiçbişey olmayada bilir dediğim gibi mesela benim adetten 2 gün önce kahverengi leke şeklinde başlar 2 gün sonra kanamaya dönerdi doktor çok normal bir sorun yok diyordu

Adetim bir hafta önce oldu.sancim da var ama her gün sadece birkaç damla kan geliyor onca sancıya. Günüme daha 3 gün var kasik ağrım da çok.
5 gündür günde bir pet bile gerekmiyor.
Yara veya kist olabilir mi .stresten erken oldu desem neden sadece birkaç damla.
Bunu yaşayan var mı kötü bir şey duyacağım (kanser vs) korkuyorum

Hamilelik belirtileri arasında evet ama bazen önceki aydan kalan adet kanamaları da olabiliyor çünkü 2 ay önce bende bu durumu yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…