Aranıza yeni katıldım. Gökçe benim adım. 15 aylık evliyim. Bebek yapmaya yeni başlayacağız. 32 günde bir adet görüyorum, düzenli. Doktor kontrolünden geçtim hiçbir sorunum olmadığı söylendi. Şimdi adetime yaklaşık 12 gün kala eşimle korunmasız ilişkimiz oldu. İlişki sonrası doktora gittiğimde yumurtlamışsın dedi ama ne zaman olduğunu söylemedi. Ancak internette yazılanlara göre adet tarihinden 14 gün önce yumurtlanıldığı söyleniyor. Şimdi sorum şu : sat 19 gün sonra ilişkimiz oldu, bu durumda hamile kalma olasılığı nedir? Adetinden 10-12 gün önce hamile kalanlar oldu mu aranızda?
Canim google playden uygulama indirsene oraya adet döngünü yazinca hangi tarifleri degerlendirmen gerektigi yaziyor istisna durumlar olabilir ama genelde tutuyor istisnadan kastim bazilarinin yumurtasi adetten 2 3 gun sonra bile catliyor.Pepapp diye program indir satini yaz eger orda verimli gorunen doneme denk geliyorsa neden olmasin
Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah :) Bakalım bizim ne olacak.. öyle tek seferde de olacak şey mi pek sanmıyorum ama Allahın takdiri bekleyelim bakalım :) psikolojik olsa gerek karnımda gerginlik şişkinlik var sol kasığım belime doğru ağrıyor gibi. Kesin psikolojik kesinnnn :))
Ben adetim biter bitmez hamile kaldım, yani sanırım adetime 21 gün kala. Erken yumurtlamisim, iyi ki her gün denemisiz darisi hayirlisiyla bi an once senin ve isteyen herkesin basina insallah
Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah :) Bakalım bizim ne olacak.. öyle tek seferde de olacak şey mi pek sanmıyorum ama Allahın takdiri bekleyelim bakalım :) psikolojik olsa gerek karnımda gerginlik şişkinlik var sol kasığım belime doğru ağrıyor gibi. Kesin psikolojik kesinnnn :))
Aminnnnnnn.. Insallahhhhh ..Allah'ım sanata nasip eder inşallah.
. . Bu 5ay bitmiyor... Bende senin gibiydim. Adet tarihi hesaplar yumurtlama günlerini araştırır 2gun gecikincede hamileyim derdim kendi kendime :) şimdi daha farklı hissediyorum.sabırsız ve heyecanlı
Aminnnnnnn.. Insallahhhhh ..Allah'ım sanata nasip eder inşallah.
. . Bu 5ay bitmiyor... Bende senin gibiydim. Adet tarihi hesaplar yumurtlama günlerini araştırır 2gun gecikincede hamileyim derdim kendi kendime :) şimdi daha farklı hissediyorum.sabırsız ve heyecanlı
Desenize her türlü beklemek kaçınılmaz :) aslında biz daha bu ay denemeye başladık, deneme bile diyemem planlamamıştık yani şu gün çalışmaya başlayalım diye. Adetime daha 10 gün var bakalım ne olacakkk :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben adetim biter bitmez hamile kaldım, yani sanırım adetime 21 gün kala. Erken yumurtlamisim, iyi ki her gün denemisiz darisi hayirlisiyla bi an once senin ve isteyen herkesin basina insallah
Bünyeden bünyeye çok değişiyor demek. Ben adetimden 12. Gün sonra kadın doğum doktoruma gittim bana henüz yumurta gelişmemiş dedi açıkçası o gün moralim çok bozulmuştu belki yumurtlama problemi olabilir tekrar gel dedi. Ben 20.gün ilişkiye girdim 21.gün doktora tekrar gittim. Tebrikler yumurtlamışsın bi problem yok dedi ama ne zaman yumurtlamışım acaba bişey demedi
Desenize her türlü beklemek kaçınılmaz :) aslında biz daha bu ay denemeye başladık, deneme bile diyemem planlamamıştık yani şu gün çalışmaya başlayalım diye. Adetime daha 10 gün var bakalım ne olacakkk :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin