Adetten hemen önce ovulasyon testinde yumurtlama görenler bakabilir mi????

hers123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
124
95
48
30
Herkese merhaba. Yaklaşık 4 yıldır kist tedavisi için doğum kontrol hapı kullanıyordum ve 1,5 yıldır evliyim.Bir süredir eşimle birlikte bebek istiyoruz ve korunmuyoruz. Fakat her ay negatif sonuç görüyorum. Bu ay eczaneden ovulasyon testi aldım ve yapmaya başladım. Adetime 1 gün kala ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüm. Ovulasyon testinden önce takvim yönetmiyle kontrol ediyordum yumurtlamamı.Meğer Geç yumurtluyormuşum bu aya kadar. Biraz araştırdım her kadının yumurtlama günü değişiklik gösterirmiş hatta her ay farklı günde olurmuş.Gebelik isteyen herkese bu ovulasyon testlerini öneririm diğer türkü doğru günü bilmem imkansız gibi bir şey oluyor. Konuyu çok uzattım sizden ricam benim gibi ovulasyon testinde geç yumurtlama görüp hamile kalan varsa yazabilir mi?

Merhaba canim. Oncelikle Allahim kalbine gore versin. Ben adet gunune 1 gun kala yumurtladigim zamanlarimi fark ettim ovulasyon ile. 2 kere filan oldu sanirim bu sekilde. Onun harici duzenli adet dongum vardir. Uygulamalarda 14. Gun yumurtlama gosteriyordu meger ben 11. Gun yumurtluyormusum. 5 ay bu sekilde takip ettim yine de gebelik olmamisti.gununu bildigim halde. Sonrasinda takibi biraktim. Hic etmedim. Spora baslafim, saglikli beslenmeye basladim. Vaz gectim yani. O ay hamile kalmisim. Hem de duzenli iliski de olmadi. Bu biraz da stres yonetimi ile alakaliymis demekki. Lutfen rahat ol. Bu bir gorev degil. O zaman Allah im sana da nasip edecektir insallah

Çok teşekkür ederim cevabın için ve duaların için🙏🏻 Herkes Bunu düşünme rahatla zaten o zaman oluyor diyor. Çok haklısın söylediklerinde biliyorum ama uygulamaya gelince yapamıyorum😔

Çok teşekkür ederim cevabın için ve duaların için🙏🏻 Herkes Bunu düşünme rahatla zaten o zaman oluyor diyor. Çok haklısın söylediklerinde biliyorum ama uygulamaya gelince yapamıyorum😔

Evet zor oluyor. Insan hemen olsun istiyor aslinda. Ama her seyin bir zamani var tatlim benim. O seni bulacaktir zamani gelince. Dunya kadar para verdim gebelik testlerine. Ovulasyon testlerine. Yazik cebimize de bize de. Allah en dogru zamanda sana da nasip edecektir.

Back
X