Bende geçen sene klomen kullanmıştım ve her kullanımında 4 gün gecikme yaptı .üstelik kistim hiç yoktu kullandıktan sonra ben 3 ay kullandım 2 kist oluştu bende . Hamilelik olsaydı 6 gün gecikmeyle çıkardı testte ama yinede belli olmaz kan verin kesin sonuç içinmerhaba arkadaslar gecen ay klomen catlatma oldum gebelik olusmadi bu ay kullanmadim ama adetim 6 gun gecikti test yaptim negatif hic bi sekilde renk dahi yok acaba kist mi olustu genelde hep gecikirim ilacla olurum yunurtlama tembelligi var demisti doktor hemen ilk ayda dengem bozulabilir mi boyle gebelik olusabilir mi adetten cok sonra ogrenenler var mi.aranizda ihtimal vermiyorum ama agri sanci bulanti hic biseyim yok yine de acaba diyorum idrarda cikmiyo olabilir mi ? gec ogrenenler arkadaslar yazabilir mi ne kadar gectikten.sinra.ogrendiniz bie hafta gecmesi yeterli degil mi
sonra hamile kaldiniz mi peki olduysa ne yaptiniz yada.bir sorununuz varmiydi bebde bir kere kullandim 3 ay kullanma dedi sonrasinda rahim filmi dedi gebelik olmazsa . gecen ay adet oldum bu ay olamadim acaba diye diye bissuru test yaptim ama hic cizgi yok adet belirtim.de yok kasik gogus vs sifir sikinti arada kasiklarim.agriyo .. biraz daha bekleyip olmazsam gidixem doktoraBende geçen sene klomen kullanmıştım ve her kullanımında 4 gün gecikme yaptı .üstelik kistim hiç yoktu kullandıktan sonra ben 3 ay kullandım 2 kist oluştu bende . Hamilelik olsaydı 6 gün gecikmeyle çıkardı testte ama yinede belli olmaz kan verin kesin sonuç için
biraz daha.bekleyip gidicem mecburDoktorunuza görünün bence bu kadar geciktiyse
takip etmedim ama akintiya gore gecen ay sonuydu bide gecen hafta cok akintim oldu bilemiyorum gununuYumurtlama gününü bilmiyorsan biraz daha bekle. İlaçtan sonra böyle düzensizlikler normal diye biliyorum
ayni oldum derken testte.cikmayip kanda mi.cikti yaniiGeç döllenme olabilir. Bat tarihiniz 1 hafta geçtiyse gidin kan verin uğraşmayın rahatlayın derim bende aynı şekilde oldum.. Rabbiö gönlünüze göre versin
Herhangi bir sorunum yoktu klomen kullandigimda hamile kalmadim fakat 6 ay sonra kendiliginden kaldım fakat düşükle sonuçlandı şuan hala hamile kalmayı bekliyorum inşaallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olursonra hamile kaldiniz mi peki olduysa ne yaptiniz yada.bir sorununuz varmiydi bebde bir kere kullandim 3 ay kullanma dedi sonrasinda rahim filmi dedi gebelik olmazsa . gecen ay adet oldum bu ay olamadim acaba diye diye bissuru test yaptim ama hic cizgi yok adet belirtim.de yok kasik gogus vs sifir sikinti arada kasiklarim.agriyo .. biraz daha bekleyip olmazsam gidixem doktora
Herhangi bir sorunum yoktu klomen kullandigimda hamile kalmadim fakat 6 ay sonra kendiliginden kaldım fakat düşükle sonuçlandı şuan hala hamile kalmayı bekliyorum inşaallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olursonra hamile kaldiniz mi peki olduysa ne yaptiniz yada.bir sorununuz varmiydi bebde bir kere kullandim 3 ay kullanma dedi sonrasinda rahim filmi dedi gebelik olmazsa . gecen ay adet oldum bu ay olamadim acaba diye diye bissuru test yaptim ama hic cizgi yok adet belirtim.de yok kasik gogus vs sifir sikinti arada kasiklarim.agriyo .. biraz daha bekleyip olmazsam gidixem doktora
Yumurta tembelliğine vitaminli besinler takviye et canım ceviz fındık vs ama en önemlisi aslanpençesi çayı ve hayıt tohumu kullan bende aynı skıntı vardı güçlendirmek lazım bide yumurtalama tarihine yakın belini sıcak tutup yumurtlamana yardım etmen gerek kullanırsan bitkiselleri anlatıyım nası kullanman gerektiğiniayni oldum derken testte.cikmayip kanda mi.cikti yaniihayirlisi insallah cok istiyoruz iki senelik evliyiz hic korunmadik basta vajinismus durumum vardi atlattik cok sukur son bir senedir duzenli ama olmadi.hic doktr yumurtlama.tembelligi demisti esimde.bi.sorun yok gebelik olur dedi nasip artik
cerez yiyorum aslanpencesi de ictim fayda etmedi sanirim adetlerim hep dusensizYumurta tembelliğine vitaminli besinler takviye et canım ceviz fındık vs ama en önemlisi aslanpençesi çayı ve hayıt tohumu kullan bende aynı skıntı vardı güçlendirmek lazım bide yumurtalama tarihine yakın belini sıcak tutup yumurtlamana yardım etmen gerek kullanırsan bitkiselleri anlatıyım nası kullanman gerektiğini
insallah rabbim isteyen.herkese.nasip etsin onu denemedim henuz doktorlari dolasiyoz iste ne onerilerse onu yapiyoz ama hala ayniYumurta tembelliğinde hayıt tohumu çok faydalı inşallah bi an önce bebeğinize kavuşursunuz
Düzensiz olmasınında pek bi önemi yok takibe aldığın zaman. Hasta oluyosan o zaman yeterli bebek için..cerez yiyorum aslanpencesi de ictim fayda etmedi sanirim adetlerim hep dusensiz
İnşallah.formu bi araştırın bu konuda yardımcı olacaktırinsallah rabbim isteyen.herkese.nasip etsin onu denemedim henuz doktorlari dolasiyoz iste ne onerilerse onu yapiyoz ama hala ayni
cok zor oluyorum genelde.ilacla oluyorum sanirim catlama sorunu var kiste donuyodu olmadim diye gittigim zamanlar kist diyolardi3 4 mm kadarDüzensiz olmasınında pek bi önemi yok takibe aldığın zaman. Hasta oluyosan o zaman yeterli bebek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?