Adetten bittikten 10 gün sonra kahverengi akıntı gelmesi.

easrgms7

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
89
En iyi cevaplar
1
19
18
Adetim bittikten 10 gün sonra kahverengi akıntı geldi bidaha gelmedi enfeksiyon var ama akıntının rengi hiçbir zaman kahverengi olmadı yaşayan var mı aranızda bilgisi olan ?

Allah bağışlasın ☺️ peki hiç mi belirtiniz yoktu veya hicmi şüphelenmediniz?
Yokdu valla 😁zaten o yüzden üç bebek ard arda geldi 7 haftadan önce belirti diye bişey olmuyo 😁😁 ama 7 haftadan sonra bı kusmak tutuyo 15 hafta sabahdan akşama ne yesem burnumdan geliyo

Yokdu valla 😁zaten o yüzden üç bebek ard arda geldi 7 haftadan önce belirti diye bişey olmuyo 😁😁 ama 7 haftadan sonra bı kusmak tutuyo 15 hafta sabahdan akşama ne yesem burnumdan geliyo
Allah Allah işte herkeste ayrı oluyor demekki MashaAllah Allah bağışlasın hepsinde ☺️

Allah Allah işte herkeste ayrı oluyor demekki MashaAllah Allah bağışlasın hepsinde ☺️
Evet benim hatda şimdide biraz rahatsızım adet olmuyorum diye belkide hamileyim diye korkmaya başlamıştım 7 haftadan önce bilinmemesi çok kötü mecburen doğurmak oluyo çare 😁

Eee var mı şuan bi gelişme ? Aynısı benim oldu adet bittikten 9-10 gün sonra kahverengi akıntı kasıkta batma göğüs uçlaro fena. Akıntı başlamadan bi gün evvelinde anlamsız bi üşüme nöbeti yaşadım ateşim 38 e kadar çıktı. Hasta oldum sandım ama ertesi gün hiçbişiyim yoktu.

Eee var mı şuan bi gelişme ? Aynısı benim oldu adet bittikten 9-10 gün sonra kahverengi akıntı kasıkta batma göğüs uçlaro fena. Akıntı başlamadan bi gün evvelinde anlamsız bi üşüme nöbeti yaşadım ateşim 38 e kadar çıktı. Hasta oldum sandım ama ertesi gün hiçbişiyim yoktu.
Durumunuz nasıl geçti mi akıntınız ağrınız bende öyleyim şuan

Back
X