Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapdinmi hamilesin her haldeAdetim bittikten 10 gün sonra kahverengi akıntı geldi bidaha gelmedi enfeksiyon var ama akıntının rengi hiçbir zaman kahverengi olmadı yaşayan var mı aranızda bilgisi olan ?
Yapmadım korunuyoruz diyeTest yapdinmi hamilesin her halde
Korunmaya iki kere bebek doğurdumYapmadım korunuyoruz diye
Galiba benimde öyle olacakKorunmaya iki kere bebek doğurdum
Ben bide 7 haftalık oyrendim iyimi? Doktora gitdim kalbi bile carpiyo şuanda kucağımda iki aylıkGaliba benimde öyle olacak
Benim de iki aylık bebeğim var hamileysem senin hesaba dönecek işimBen bide 7 haftalık oyrendim iyimi? Doktora gitdim kalbi bile carpiyo şuanda kucağımda iki aylık
Benim de iki aylık bebeğim var hamileysem senin hesaba dönecek işim
Allah bağışlasın peki hiç mi belirtiniz yoktu veya hicmi şüphelenmediniz?Ben bide 7 haftalık oyrendim iyimi? Doktora gitdim kalbi bile carpiyo şuanda kucağımda iki aylık
Yokdu valla zaten o yüzden üç bebek ard arda geldi 7 haftadan önce belirti diye bişey olmuyo ama 7 haftadan sonra bı kusmak tutuyo 15 hafta sabahdan akşama ne yesem burnumdan geliyoAllah bağışlasın peki hiç mi belirtiniz yoktu veya hicmi şüphelenmediniz?
Allah Allah işte herkeste ayrı oluyor demekki MashaAllah Allah bağışlasın hepsindeYokdu valla zaten o yüzden üç bebek ard arda geldi 7 haftadan önce belirti diye bişey olmuyo ama 7 haftadan sonra bı kusmak tutuyo 15 hafta sabahdan akşama ne yesem burnumdan geliyo
Evet benim hatda şimdide biraz rahatsızım adet olmuyorum diye belkide hamileyim diye korkmaya başlamıştım 7 haftadan önce bilinmemesi çok kötü mecburen doğurmak oluyo çareAllah Allah işte herkeste ayrı oluyor demekki MashaAllah Allah bağışlasın hepsinde
Bende 5 gun sonra tekrar akinti geldi cok az ara ara 3 gundur geliyor ama kahverengi adet agrisi gibide agrim var ne olabilirkiTest yapdinmi hamilesin her halde
Test yapdinmi hamiş ola bilirsinBende 5 gun sonra tekrar akinti geldi cok az ara ara 3 gundur geliyor ama kahverengi adet agrisi gibide agrim var ne olabilirki
Yapmadim ama ole bir durum da soz konusu deil yakinds iliski olmadi yani enfeksiyon bole oluyormuTest yapdinmi hamiş ola bilirsin
Bilmiyorumki onuYapmadim ama ole bir durum da soz konusu deil yakinds iliski olmadi yani enfeksiyon bole oluyormu
Anladim cok tesekkurlerBilmiyorumki onu
Süreklimi geliyor? Ben bir ara bekarken bir ayda üç kere adet oldum bir hafta geçiyordu yine geliyodu öyle bir şeyde ola bilir ama enfeksiyon zann etmiyorumAnladim cok tesekkurler
Durumunuz nasıl geçti mi akıntınız ağrınız bende öyleyim şuanEee var mı şuan bi gelişme ? Aynısı benim oldu adet bittikten 9-10 gün sonra kahverengi akıntı kasıkta batma göğüs uçlaro fena. Akıntı başlamadan bi gün evvelinde anlamsız bi üşüme nöbeti yaşadım ateşim 38 e kadar çıktı. Hasta oldum sandım ama ertesi gün hiçbişiyim yoktu.