adetten bir kaç gün önce hamile kalma ihtimali var mı ???

adetten önce birlikte olmak doğal ve tavsiye edilmeyen bir korunma yöntemidir canım ama her insan bir olmuyor adet öncesi hamile kalanda olmuş ama düşük ihtimal. Bizde eşimle adetten bikaçgün önce denedik tutmadı adet oldum mesela:52: :52::52:

adet düzenliyse 6 gün kaldıktan sonra çok çok düşükmüş eğer düzensizse ihtimal artıyormuş :1: bende yeni öğredim bu bilgiyi çocuk istiyorum ama eşim istemiyor oda sadece adet öncesinde korunmuyor bende zaten na olmaz diyorum ama inşşllhhh tutar :41: :23:

adet düzenliyse 6 gün kaldıktan sonra çok çok düşükmüş eğer düzensizse ihtimal artıyormuş :1: bende yeni öğredim bu bilgiyi çocuk istiyorum ama eşim istemiyor oda sadece adet öncesinde korunmuyor bende zaten na olmaz diyorum ama inşşllhhh tutar :41: :23:

Hiç belli olmaz cnm bakarsın tutuverir :1: hadi hayırlısı bakalım eşin neden istemiyor kiii

8 AY OLDU EVLENELİ ERKEN DİYOR bencede erken ama evde günler geçmek bilmiyor... :59:

adetten 1 hafta once tutmaz dıyorlar ama sans tabı tutabılırde kesınlıgı yok

Adeten once varmi bilmiyorum ama adeten bir hafta sonra hamile kalan arkadasim var insandan insana degisiyor:)

yumurtlaman gec olursa kalabılırsın bızım arkdasın öyle oldu yumurtlama gününne göre korunuyordu gec yumurtlamıs hamıle sımdi

varmış canım
ben de geçen hafta duydum
herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor
sanırım ovulason testi yapmak
ve yumurtlama gününü belirlemek
en iyisi

Back