adetten bir hafta sonra??

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
merhaba kızlar sorum şu:
doğum kontrol hapını bırakalı 3 ay oldu 1 aydır hiç korunmuyoruz.. adetim biteli bir hafta oldu dün sabah çok az kanamam vardı açık renk pembe gibi.. bugün daha da azaldı yok gibi. bayramdan sonra doktora gidicem aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? neden olabilir?

canım idrar testi al test yap bakalım bana gebelik yerleşmesi gibi geldi haırlısı bakalım

inşallah öyledir aslında adetim geçen hafta bittiği için erken diye düşünüyorum canım olsa da hemen çıkmaz herhalde.. acaba yerleşecekti de yanlış bir şey yaptım yerleşemedi mi kötü bir şey olmasın da insanın aklına bin türlü şey geliyor

Canım benimde adetim bittikten 5gun sonra kanamam oldu kırmızı değil pembe kahverengi gibi bir renkti. Doktora gittim beta HCG 40 çıktı. Benimde geçen ramazan bayramına denk geldiği için bayramdan sonra gel dediler ama bayramdan sonra düşük yaptım. Bence ihmal etmeden düzgün bi doktora git mutlaka

Adetin niteli 1 hafta olmuş canim
Daha yumurtlama dönemim yeni baslamistir
Hamile olma.ihtimalini biraz zayif bence
Doğum kontrol halini biraktigin için vücut alisma sürecinde olabilir
Sana tavsiyem hamile kalmak için adetin bittikten sonra baslayip 2 güne bir ilişki yasaman diğer adet zamanına kadar
Böylelikle yumurtlama zamanki erken de olsa zamanında da olsa geçte olsa kacirmiyorsun
Ben bu yöntemle hamile kaldim

tavsiyen için teşekkür ederim canım biz de öyle yapmayı düşünüyorduk ama şimdi bu kanama olunca ne yapacağımı şaşırdım neyseki bugün yok

geçmiş olsun canım benim de ilk gebeliğim benzer şekilde sona erdi malesef Allah tekrarını yaşatmasın inşallah bayram sonrasına randevu aldım bakalım

Merhaba Canım ;

Arkadaşımda da benzer durumlar oldu lütfen son durumu paylaşırmısın bizide bilgilendir

Ben hapı bıraktığımdan beri her ay bu sorunu yaşıyorum. 3 doktor gezdim, hepsi rahim toparlanmaya çalışıyor dedi. 6 ay devam ederse östrojen verilmesi gerekiyormuş. Sebebi d k hapının vücudu fazla baskılaması. Vücut hapı bırakınca hormonu kendi üretemiyor, tedavi gerekiyor

Merhaba Canım ;

Arkadaşımda da benzer durumlar oldu lütfen son durumu paylaşırmısın bizide bilgilendir
doğum kontrol hapını bıraktığım için ara kanama olmuş canım vücut alışana kadar oluyormuş böyle

aynen.. ayrıca çok fazla göğüs ağrım var o da aynı sebepten sanırım

Anladım narincim Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile hamile kalmanı sağlasın inşallah..

5. Ay, doktor tarlusal verdi, gelecekmay da yumurta takibi yapılacak. Umarım olur bebeğim gelecek ay :) isteyen herkesin olsun sağlıkla kucağına alıp mutlulukla büyütsün herkes :)

5. Ay, doktor tarlusal verdi, gelecekmay da yumurta takibi yapılacak. Umarım olur bebeğim gelecek ay :) isteyen herkesin olsun sağlıkla kucağına alıp mutlulukla büyütsün herkes :)
amin inşallah güzel duyguları biz de yaşarız benimde bu ay tuhaf şeyler oldu beklenen adet tarihinden 4 gün önce lekelenme oldu 3 4 gün o şekilde devam etti sonra çoğaldı şimdide bitmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…