• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten bir Hafta sonra Kanama Gelmesi

Seyma1991

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
48
6
13
34
Arkadaslar bundan 2 veya 3 hafta önce adet olamadığım için dotora gittim ve bana bir adet düzenleyici bir de tarlusal verdi fakat en az 2 aydır olmuyordum bana yumurtalığımın yavaş çalıştığını söyledi. ve bundan bir hafta önce adetim geldi ve ben bayramdan bir gün önce yani Arefe günü temizlendim ve bugün hatta dün tekrar gelmiş ve yoğun bir şekilde yani neden olabilir sizce?

Tekrar doktora görnsen iyi olur. Sana bir tedavi uygulanıyor, tedaviye bağlı ya da olmaması gereken bir durum olabileceği için gidip muayene olman senin için iyi olur diye düşünüyorum. bekleyerek kuruntu yaparsın. Daha fena moralin bozulur canım

Nasip E="artzuu, post: 37289939, member: 630902"]Tekrar doktora görnsen iyi olur. Sana bir tedavi uygulanıyor, tedaviye bağlı ya da olmaması gereken bir durum olabileceği için gidip muayene olman senin için iyi olur diye düşünüyorum. bekleyerek kuruntu yaparsın. Daha fena moralin bozulur canım[/QUOTE]
Nasil bir durum olabilir sizce?

Tekrar doktora görnsen iyi olur. Sana bir tedavi uygulanıyor, tedaviye bağlı ya da olmaması gereken bir durum olabileceği için gidip muayene olman senin için iyi olur diye düşünüyorum. bekleyerek kuruntu yaparsın. Daha fena moralin bozulur canım
Ne gibi bir durum olabilir sizce?

Şeymacim maalesef doktor değilim. Bu işin de maalesef sizcesi yok. Korkacak bir durum olduğunu sanmıyorum ama muayene olmanda fayda var. İçini ferah tut muayeneni ol. Güzel haberlerini bekliyorum canım ;-)

Back