• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adetten bir hafta öncesi kan tahlilinde negatif çıkanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gzdclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
86
Adetime bir hafta var ve kanda negatif cikti acaba bu durumu yasayip aslinda hamile olan var mi

Cok bilgim yok canim ama gec dollenmeyse cikmayabilir kanda erken. Forumda o durumda olanlari okumuştum, adet gecikmesinden 1 hafta sonra ogrenenler falan vardi kanda

Ben varım adetime 1 hafta kala kanda 0.100 du BATtan bir gün sonra 61oldu

Evet.hatta şimdi tekrardık hcg 331 olmuş

Bende adetten 1 hafta önce yaptirdim.teleofnla bilgi aldim 0.1 dediler yüksek ciksa uçarak gidecektim.ama boyle olan cokmus.gebelik belirtilerini yasiyorum ama psikolojotir diye de korkuyorum.bakalim..okudugum forumlarda tibbi anlamda da adet gecikmesinden 5 y gun sornasi kesim sonuc verirmis.biz meraklilar erkenden yaotik negatifi gorunc uzulduk tabi

Ben doktora gittim bugun sonuc almaya ama doktor bu konuda bisey demedi progesteron hormonum 22.65 cikti kese gorulmedi yine yogun gaz birikintisi var dedi biraz utandim ama yapacak bisey yok tabiki 10 gun sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi ama ben bu progesterona takildim birde ultrasonda intrauterin gs acisindan anlamli gorunum saptandi takip onerilir yaziyo anlamadim acil destek valla uyuyamiyorum

Back