Adetten bir hafta önce idrarda gebelik testim biraz silik koyu çıktı ikiz gebelik olabilir mi

Kimyasalla sonuçlanan gebeliğimdede 23.gün yumurtlama olmuştu ben iki gün sonra birlikte olmuştum pcolu olunca herşey karışıyor
Valla en doğrusunu kan verdikten sonra doktor söyler şimdi sadece tahmin. Rabbim inşallah nasip eder ben belirtileri yaşamadan önce rüyamda kız bebeği vardı kucağımda o şekilde görmüştüm belki çıkar

Benim sonuçlar çıktı beta HCG 99.47 çıkmış

İkiz erkek annesi olarak deneyimi paylaşıyorum beta inanılmaz hızlı artıyor. İki gün arayla test yaptım 9 gu ve 7 gün önce. 9 gün önce çıkmadı 7 gün önce bildiğin çizgi koyu oldu. Hemen acile gittik beta 49 du. İki gün sonra da 280 lerde birseydi biz şok olmuştuk korktuk dış gebelik diye. İki gün sonra 700 oldu sonra 4 gün geçti adete daha varken kese göründü. Daha adet zamanım gelmeden ogrendim. Erkekler de ve ikiz olunca beta tavan yapıyormuş.Çift kese benimde ailemde var.

Ayy ne güzel olmuş Allah bağışlasın benimde 99.47 çıktı ama anlayamadım iyi mi kötü mü 31.gun bugün

Sonuçların çıktı mı canım

Belki sana öyle gelmiş olabilir

Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221204_073725.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 546
Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221204_073604.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 436
Benimkide 3 gün geciktikten sonra silik çıktı,koyu çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…