adetten bir hafta önce gelen kırmızı kan

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
arkadaşlar benim adetimin gelmesine bir hafta var ve cuma akşamı kırmızı kan geldi birkaç damla.adet kanaması sandım ama adetim gelmedi. iki gün oldu doktor da yokmuş pazar günü. başına gelen var mı? ayrıca 11 aylık kızım var kızımdan önce de bir bebeğimi kaybettim. korunuyoruz ama arada bir kaç kere geri çekme yöntemi ile korunduğumuz oldu. korkuyorum ya hamileysem veya düşükse rengi de açık kırmızıydı.

canım 3-4 damla tuvalet kağıdına geldi

Canım kist olsa akıntılarla birlikte gelir diye düşünüyorum kasıklarda ağrın var mı? rahimde yara da olabilir.. o durumda da kan geliyormuş. sanırım bu kanın adetle ilgisi yok canım rahimle alakalı bir sorun gibi geliyor bana. benim akınlarımla birlikte bir hafta öndecen kanlı akıntı gelirdi sonradan kistten dolayı olduğnu öğrendim şuanda sorunum yok çok şükür canım...ihmale gelmez yarın hemen bir doktora görn bence geçmi olsun..

akıntı ile gelmedi canım ya sadece kandı.

akıntı ile gelmedi canım ya sadece kandı.

canım benimde adetime 1 hafta var bugün kırmızı kan geldi çok koyu değildi. ben 2 gün önce jinekoloğa gittim gebelik düşünüyorum diye genel bi bakrıtdım sorun yok kist yara falan. endişe etme sakın eğer öyle olsa bendede çıkardı temiz çıktı sonuçlar. biraz bekle

kızlar merhaba .. yeni evliiyimm adet günüme düğünüme denk geliyordu ben adet geciktirici kullandım sonrakı hafta bıraktım..oldum adetimi şimdide oldum olucam derken dün bi damla kan geldi adetim oluyor sandım baktım yoktu birsey.. kasıklarımda ağrı var suan.. korunmuyorum ilk hafta eşimde korunmadı..acaba adet geciktiriciden dolayı ve bir spermin kaçmasından dolayı gebe kalmıs olabilirmiyim? sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…