Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaşlar adetime bir hafta kaldı ama göğüs uçlarım koyulaştı hatta göbeğimde bile çizgi oluştu arada sırada kasık agrım ve bel agrım var dün gecede adet olacakmışım gibi sancım oldu hamile olma ihtimalim varmı lütfen yardım edin çok istiyorum
Bu belirtiler icin cok cok erken.
Adet gununden sonra basliyor belirtiler normalde.
Bende hic bir belirti olmamisti. 5.haftadan sonra siddetli mide bulantilari ve tansiyon dusukligu basladi oyle de gidiyor. Bence sabredp 1 hafta sonra gebelik testi yapin. Bu seklde anlamak imkansz.
Gebelik ile adet oncesi belirtileri ayni zaten
Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama beklemek çok zor gerçekten çok istediğim için de bu belirtileri hamilelikle bağdaştırdım sanırım çok teşekkür ederim cvbınıza
Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama beklemek çok zor gerçekten çok istediğim için de bu belirtileri hamilelikle bağdaştırdım sanırım çok teşekkür ederim cvbınıza
arkadaşlar merhabalar adetime 6 gün kala ilişkide bulundum yumurtlama dönemim geçti fakat kafamda soru işaretleri var. hamile olma ihtimalim var mı acaba?
arkadaşlar merhaba adetime 6 gün kala ilişkide bulundum takvime göre yumurtlamam geçti zaten gebelik ihtimali düşük yazıyor yinede tedirginim acaba hamile kalma ihtimalim var mıdır
Mrb arkadaşlar adetime bir hafta kaldı ama göğüs uçlarım koyulaştı hatta göbeğimde bile çizgi oluştu arada sırada kasık agrım ve bel agrım var dün gecede adet olacakmışım gibi sancım oldu hamile olma ihtimalim varmı lütfen yardım edin çok istiyorum
arkadaşlar merhaba adetime 6 gün kala ilişkide bulundum takvime göre yumurtlamam geçti zaten gebelik ihtimali düşük yazıyor yinede tedirginim acaba hamile kalma ihtimalim var mıdır
merhaba arkadaşlar,
bende forumu epeydir üye olmadan takip ediyordum ta ki bugüne kadar :) 9 aylık evliyim 29 yaşındayım, eşim maddi durumlar yüzünden bebek istemiyordu son bir buçuk aydır ne yaptim ettim ikna edebildim ve geçen ay denemelere başladık.. bu ay tuttu gibime geliyor bilmiyorum bir ümit işte.. adetime daha bir hafta var ama belim müthiş agriyor ve hep uykum var.. sizce de erken gebelik testi alayım mi? ama negatif çıkar diye çok korkuyorum..