Adetten 7 gün önce yapılan test sonucu değişir mi

Gulcan 67

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
22
3
1
29
Arkadaşlar 23 yumurtlama gördüm yumurtalama günü dahil önceki 4 gün 2 gün arayla değerlendirildi bugün 7 gün var test yaptım negatif çıktı sizce değişir mi

Arkadaşlar 23 yumurtlama gördüm yumurtalama günü dahil önceki 4 gün 2 gün arayla değerlendirildi bugün 7 gün var test yaptım negatif çıktı sizce değişir mi
Testi çok erken yapmışsınız. Adetiniz geçince tekrar edin. 🌸

Merhaba benim de 22 pik 23 çatlama bu sabah test negatif çıktı erken mi yoksa gerçekten yok mu ben de bilmiyorum. İniallah vardır ikimizin de

İnşallah Allah isteyen herkese versin🤲 beklemek zordur ama kafanı dağıtmaya çalış. Düşünmeyince inan farketmiyorsun bile.💐
Bende evde kafayı yiyordum tatile gittim aklıma bile gelmedi neredeyse. Ebde devamlı test yapıyordum resmen. Çok haklısın gerçekten

Bende evde kafayı yiyordum tatile gittim aklıma bile gelmedi neredeyse. Ebde devamlı test yapıyordum resmen. Çok haklısın gerçekten
Merhaba ovulasyon takip yapmıştım 18.catlamis görünüyordu bugün 15.gun felan oluyor ama ben 27 Mart'ta test yapmıştım 2.2. çıkmıştı şimdi bugün bir daha kan verdim 4.0 çıktı adetime üç gün var ama hiç gününde olmaz 40 günü buluyor

Günaydın kızlar reglime 3 gün kaldı benimde testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3004.webp
    IMG_3004.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 27
İnce bı çizgi var gibi görünüyor
Banada var gibi geldi canım bu ay hsg çekildim t rahim teşhisi koydu 3 gün sonra refli olmam lazım regliden sonra ameliyat yapacak doktor bu ay yumurtlamadan beri devam eden kasık ve meme ağrım var birde su gibi akıntım var

Banada var gibi geldi canım bu ay hsg çekildim t rahim teşhisi koydu 3 gün sonra refli olmam lazım regliden sonra ameliyat yapacak doktor bu ay yumurtlamadan beri devam eden kasık ve meme ağrım var birde su gibi akıntım var
Biraz daha bekle baklm benim de adete üç gün var kan verdim 4 çıktı ama 27 sinde de kan verdim 2.2 çıkmıştı benim adetim 40 günü buluyor olması bekliyorum bende sende biraz bekle ya da benim gibi kan verebilirsin

Biraz daha bekle baklm benim de adete üç gün var kan verdim 4 çıktı ama 27 sinde de kan verdim 2.2 çıkmıştı benim adetim 40 günü buluyor olması bekliyorum bende sende biraz bekle ya da benim gibi kan verebilirsin
Canım tatil diye hastaneler kapalı mecbur pazartesiyi bekleyecem zaten o güne kadar eefl de olmam lazım olmazsam veririm kan senin velirtin var mı canjm

Canım tatil diye hastaneler kapalı mecbur pazartesiyi bekleyecem zaten o güne kadar eefl de olmam lazım olmazsam veririm kan senin velirtin var mı canjm
Benim kasık ağrım oluyor birde bir kere kahverengi leke geldi başka da bir belirti yok ama bende anlamadım ki neler oluyor bana

7 gün çok erken ya az sabredin ya regli günü ya da regli geçtikten 3-4 gün sonra yapın

Naptınız ? Benim artımed ve mimea kaset testlerim silik çıktı. Ne kadar güvenilir bilmiyorum
Artimed le bende 2 test yaptım biri gece yaptım sonradan belirdi dedim sabah da yaparım yaptım daha net silik oda ama bende kan vermeden emin olamam tabi :)))

Back
X