Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi çok erken yapmışsınız. Adetiniz geçince tekrar edin.Arkadaşlar 23 yumurtlama gördüm yumurtalama günü dahil önceki 4 gün 2 gün arayla değerlendirildi bugün 7 gün var test yaptım negatif çıktı sizce değişir mi
Merhaba benim de 22 pik 23 çatlama bu sabah test negatif çıktı erken mi yoksa gerçekten yok mu ben de bilmiyorum. İniallah vardır ikimizin deArkadaşlar 23 yumurtlama gördüm yumurtalama günü dahil önceki 4 gün 2 gün arayla değerlendirildi bugün 7 gün var test yaptım negatif çıktı sizce değişir mi
Merhaba herkes erken diyor inşallah öyledir ya rüyamda çift cigziler görüyorum artık ya![]()
İnşallah Allah isteyen herkese versinTeşekkür ederim canım şimdi öyle yapınca inşallah güzel haberler veiririm size![]()
Bende evde kafayı yiyordum tatile gittim aklıma bile gelmedi neredeyse. Ebde devamlı test yapıyordum resmen. Çok haklısın gerçektenİnşallah Allah isteyen herkese versinbeklemek zordur ama kafanı dağıtmaya çalış. Düşünmeyince inan farketmiyorsun bile.
![]()
Merhaba ovulasyon takip yapmıştım 18.catlamis görünüyordu bugün 15.gun felan oluyor ama ben 27 Mart'ta test yapmıştım 2.2. çıkmıştı şimdi bugün bir daha kan verdim 4.0 çıktı adetime üç gün var ama hiç gününde olmaz 40 günü buluyorBende evde kafayı yiyordum tatile gittim aklıma bile gelmedi neredeyse. Ebde devamlı test yapıyordum resmen. Çok haklısın gerçekten
İnce bı çizgi var gibi görünüyorGünaydın kızlar reglime 3 gün kaldı benimde testime bakar mısınız
Banada var gibi geldi canım bu ay hsg çekildim t rahim teşhisi koydu 3 gün sonra refli olmam lazım regliden sonra ameliyat yapacak doktor bu ay yumurtlamadan beri devam eden kasık ve meme ağrım var birde su gibi akıntım varİnce bı çizgi var gibi görünüyor
Biraz daha bekle baklm benim de adete üç gün var kan verdim 4 çıktı ama 27 sinde de kan verdim 2.2 çıkmıştı benim adetim 40 günü buluyor olması bekliyorum bende sende biraz bekle ya da benim gibi kan verebilirsinBanada var gibi geldi canım bu ay hsg çekildim t rahim teşhisi koydu 3 gün sonra refli olmam lazım regliden sonra ameliyat yapacak doktor bu ay yumurtlamadan beri devam eden kasık ve meme ağrım var birde su gibi akıntım var
Canım tatil diye hastaneler kapalı mecbur pazartesiyi bekleyecem zaten o güne kadar eefl de olmam lazım olmazsam veririm kan senin velirtin var mı canjmBiraz daha bekle baklm benim de adete üç gün var kan verdim 4 çıktı ama 27 sinde de kan verdim 2.2 çıkmıştı benim adetim 40 günü buluyor olması bekliyorum bende sende biraz bekle ya da benim gibi kan verebilirsin
Benim kasık ağrım oluyor birde bir kere kahverengi leke geldi başka da bir belirti yok ama bende anlamadım ki neler oluyor banaCanım tatil diye hastaneler kapalı mecbur pazartesiyi bekleyecem zaten o güne kadar eefl de olmam lazım olmazsam veririm kan senin velirtin var mı canjm
Yarın yapacağım mutlaka haber veiririm ama benim kız kardeşim adete 3 gün kala negatif gördü sonra pozitif olduğunu gördü hasta olacağı günYarın sabah tekrar yaparsan haber verir misin ?
Naptınız ? Benim artımed ve mimea kaset testlerim silik çıktı. Ne kadar güvenilir bilmiyorumYarın yapacağım mutlaka haber veiririm ama benim kız kardeşim adete 3 gün kala negatif gördü sonra pozitif olduğunu gördü hasta olacağı gün
Artimed le bende 2 test yaptım biri gece yaptım sonradan belirdi dedim sabah da yaparım yaptım daha net silik oda ama bende kan vermeden emin olamam tabi :)))Naptınız ? Benim artımed ve mimea kaset testlerim silik çıktı. Ne kadar güvenilir bilmiyorum
Sabah after 10 ile yaptım negatif çıktı ya. Artımed yalancı pozitif demek ki hakkımızda hayırlısı canımArtimed le bende 2 test yaptım biri gece yaptım sonradan belirdi dedim sabah da yaparım yaptım daha net silik oda ama bende kan vermeden emin olamam tabi :)))