Adetten 7 gün önce başlayan kahverengi akıntı

Nerinaemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
4
0
34
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olucaktı. Reglim e 7 gün kala kahve rengi bir akıntı başladı. Orkid de çok belli olmasa bile çok az ve hiç bir şekilde kan olmayan bir akıntı. Bu akıntı aşırı kasık ağrıları ile 7 gün sürdü. Dün yani salı günü normal adet olmam gerekiyordu. Hiç bir şekilde Antibiotika ve ya hap ilaç kullanmadım.8 ay önce doğum kontrol hapını bıraktık bebek kararı aldığımız için. Çalışıyorum acaba onun stresi mi acaba?. Geçen ay başında adet günü aynı şekilde kahverengi akıntı geldi ve bu sonrasından yoğunlaşıp adet kanaması na dönüştü.. başına gelen var mı? Beklemeye karar verdim test için erken olabilir diye düşünüyorum. Geçen ay hcg değerim 1.20 çıkmıştı.

Lekeleme ler 7 gün sürdü. Test yaptım negatif. Bugün adetim 4 gün gecikti. Ve açık renk lekeleme lere döndü. Renksiz kokusuz. Ara ara kasıklarım ağrıyor. Malesef çalıştığım için doktora da gidemedim

Bende de uzun bir suredir suredir surwkli adet oncesinde dediginiz sekilde kahverengi lekenlenmeler oluyor hamile olmadigimdan emin oldugum için baska birsey olabileceginden suphelendim.netten arastirdigimda ara kanamalarin normal oldugu ihtimali de yaziodu ama bu sebeple doktora gitmeyi erteledim.taki bu ayki adetimde adet bittikten 1 hafta sonra da ayni lekelenmeyi yasayana kadar.carsamba dr a gidicem ama sizler gittyseniz bilgi verirseniz sevinirim

Gittiniz mi doktora?
Ben malesef gitmedim. Bu lekelere sonra adet görmedim. Ve şuan için döllenme yi ve adet düzenim yerle bir oldu... bakalım ne olucak

Gittiniz mi doktora?
Ben malesef gitmedim. Bu lekelere sonra adet görmedim. Ve şuan için döllenme yi ve adet düzenim yerle bir oldu... bakalım ne olucak
Evet bugün gittim cok şükürler olsun ki hicbir sey cikmadi .leke olmasi cok normal gorunmesede detayli muayene yapti doktor ama hic bir terslik görünmüyor dedi .hormonlarda da sikinti cikmamisti.her ihtinale karsi rahimde iltihaplanma fakan belki olabilir diye antibiyotik yazdi .siz de mutlaka gidin bence bencok rahatladim kac gundur polip mi baska sey mi derken baya kötü olmustum.bir de smear aldi garanti olsun diye ama hic bir anormal durum olmadigini soledi.buarada bende adet duzeni hic sasmiodu sdc duzenli olarak hep 1 hafta oncesinde lekelenme oluyordu.eger sizin adette d3 sıkıntı varsa kesin gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…