Adetten 6 gün sonra kırmızı kan

myakut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
18
5
31
Merhaba ben bir kaç gün önce kadın doğuma adet sonrası lekelenme nedeniyle gittim vajinal muayene yapıp smear testi aldı sonucu daha çıkmadı vajinal muayene sonrası pcos göründüğünü söyledi pholicaps diye bir ilaç verdi ve kullanmaya başladım dün ev temizliği yaptıktan sonra tuvalette açık pembe çok az bir kan gördüm sonra gelmedi bu sabah düne göre biraz daha fazla bir kan gördüm nedenini anlamadım adetim biteli dah 6 gün oldu doktora yeni gittim tekrar gitmelimiyim ?

Tabiki tekrar git canım, ya yumurtlama kanamasıdır yada yerleşme de olabilir pcos varsa düzensiz yumurtlama oluyor çünkü. Pcostan kaynaklı yerli yersiz lekelenmelerde oluyor. O yüzden bu kafa karışıklığı yerine doktora git emin ol

Yerleşme kanaması için çok erken adetim biteli daha çok yeni 6 gün anca oldu o yüzden yerleşme kanaması değildir ama ben bu zaman kadar yumurtlama kanaması hiç görmedim o beni şaşırttı yumurtlama kanamasıysa ilişkiye mi girmem lazım bu şekilde giriliyor mu onu bile bilmiyorum tedirgin oldum birde daha yeni kadın doğuma gittim enfeksiyon falan olsaydı çıkardı diye düşündüm öyle birşey var demedi

Yerleşme kanaması ihtimali yoksa yumurtlama olabilir bende yaşadım çünkü bir damla kan görmüştüm iç çamaşırım da meğer yumurtlama kanaması oluyormuş

Ne kadar sürdü kanamanız sadece 1 damlayla kaldı mı ?
Evet başka da görmedim ama bi defa da lekelenme yaşamıştım gene ovulasyon dönemi zamanıydı diye tahmin ediyorum o zaman ovulasyon testim yoktu elimde bir kaç gün sürdü bitti sadece kahverengi leke olmuştu

belkide pcostan dolayı oluyordur bilmiyorum bakalım bir kaç gün daha takip ediyim ben

Evet başka da görmedim ama bi defa da lekelenme yaşamıştım gene ovulasyon dönemi zamanıydı diye tahmin ediyorum o zaman ovulasyon testim yoktu elimde bir kaç gün sürdü bitti sadece kahverengi leke olmuştu
Teşekkür ederim cevapladığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…