Merhaba arkadaşlar, ben bu ayın 10unda regl oldum. Yaklaşık 1 2 sa. önce tekrar kanamam geldi çok şaşkınım. 3 ay önce doktor kist var ara kanama olursa gel demişti. Direk aklıma o geldi. Bu tarz başlıklara baktığımda hamilelikten bahsediliyor hep. Bir fikri olan böyle bir şey yaşayan var mı.. Cevabınızı bekliyorum :)
bugün doktora gittim. hemogram ve hormon testi yaptırdım. sonuçlar pzt. çıkacak. Sadece ıstırahat et, dinlen dedi.Gebelik olabilir mi diye sorduğumda, ultrasonda görmedim ama kan testinde bakıcaz dedi. Dayanamayıp idrar testi yaptım, tabi ki negatif..
En erken kaç haftalıkken ultrasonda görünüyor acaba..
Gebelik değilse, ( ki değildir.. çok ümitlenmek istemiyorum..) ne olabilir sizce.. Acil cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..
işte kistten olabilir demiş ya doktor. baya adet kanaması gibi sürdümü bilmem ama bazı bayanlar yumurtlama esnasında da kanıyormuş. ben de son zamanlarda adetimden beş gün sonra lekelenmeye başlıyorum adet olana kadar sık aralıkla devam ediyor. doktora gittim kist varmış. başka birşeyler daha varmış ama doktor pek birşey açıklamadı, ilgilenmedi. doktordan memnun kalmadım en yakın zamanda başka birine daha gidicem.
Merhaba arkadaşlar, ben bu ayın 10unda regl oldum. Yaklaşık 1 2 sa. önce tekrar kanamam geldi çok şaşkınım. 3 ay önce doktor kist var ara kanama olursa gel demişti. Direk aklıma o geldi. Bu tarz başlıklara baktığımda hamilelikten bahsediliyor hep. Bir fikri olan böyle bir şey yaşayan var mı.. Cevabınızı bekliyorum :)
benımde boyle sorunum var 15 gun sonra oldu hatta konuma cevap vermıştın... sanırım bu kıst kanaması olabılır cnm cunku yerlesme kanaması boyle erken gelmez ama kısmet adet gunlerın gecerse bı kan testi yaptırırsın hayırlısı ama fazla umutlanma adet olursan kotu olur senın ıcın bu tur seylerı cok yasadıgımdan soyluyorum
Konuyu görünce çok şaşırdım :/ Benim iki aydır adetten bir iki hafta sonra kanamam oluyo geçen ay 1 gün bu ay 3 gün sürdü adet kanaması değil ağrım olmuyo ve önce kahverengi akıntıyla başlıyo sonra kırmızıya dönüşüyo. Ben stresten diye düşünmüştüm hep kist olabilir mi dersiniz??
Merhaba size birşey danışmak istiyorum arkadaşlar ayın 29 ynda regli im bitti bugün tekrardan regl olcam gibi sancım var artı kanama var açık pembe arada kahverengi leke bu neden olabilir başınıza geldimi böyle bişey ? Benm çikolata kistm varr evliyim kist kanaması yaşadm o ağrısı çok felaket o değil. Primolut içiodum regliden önce 5.gün doktor içmeye başla dedi cumartesi içtim sonra içmedm ondanmı oldu acaba şimdi tekrar içtim regli günüme kadar devam edicem doğrumu yapıyorum bilemedm. Bu yüzdrn doktora gden var mı acaba