Arkdslar forumda yeniyim sat 22 haziran ayin 17sinde kahverengi 18inde kirmizi gibi kanamam oldu..bugunde devam ediyor ama adet gibi deil daha az..bilgisi olan varsa yazabilirmi????
Evet dusunuyorum ama yerlesme kanamasini bi kac damla ile ya da lekelenme seklinde diye biliyorum..benimki lekelenmeden biraz fazla sankiadet kanaması gibi değil az ise yerleşme kanaması olabilir. gebelik düşünüyordun sanırım değil mi?
Ya p.tesi doktora gidebilcem ancak bigisi olan var mi yada boyle bir durumla karsilasan yardm lutfen
Canım adete yakın ya da tam adet gününde koyu çamur gibi ce leke deilde kanama gibi ise kimyasal gebelik olabilir ben yaşadım adet günümde oldum tam ve garip olduğunu anladım üşüttüm sandım 3gün sürdü ve aradan 2 3 gün geçti normal kanamaya döndü doktora gittim beta verdim 2güne bir ihmal etme tam öğren canım inş yerleşme kanamasıdır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkdslar forumda yeniyim sat 22 haziran ayin 17sinde kahverengi 18inde kirmizi gibi kanamam oldu..bugunde devam ediyor ama adet gibi deil daha az..bilgisi olan varsa yazabilirmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?