• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten 5 gun once kanama!!!

merba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
27
0
1
Aksaray
Arkdslar forumda yeniyim sat 22 haziran ayin 17sinde kahverengi 18inde kirmizi gibi kanamam oldu..bugunde devam ediyor ama adet gibi deil daha az..bilgisi olan varsa yazabilirmi????

Arkdslar forumda yeniyim sat 22 haziran ayin 17sinde kahverengi 18inde kirmizi gibi kanamam oldu..bugunde devam ediyor ama adet gibi deil daha az..bilgisi olan varsa yazabilirmi????

adet kanaması gibi değil az ise yerleşme kanaması olabilir. gebelik düşünüyordun sanırım değil mi?

Ya p.tesi doktora gidebilcem ancak bigisi olan var mi yada boyle bir durumla karsilasan yardm lutfen

Ya p.tesi doktora gidebilcem ancak bigisi olan var mi yada boyle bir durumla karsilasan yardm lutfen

Benim basima geldi daha önce olmamisti.8 gün önce geldi adetin.haziranda yasadim.Dr.a telefon actim bana gebelik testi yap dedi yaptim negatif.önce 3 gün kahverengi sonra 3 gün kirmiziv geldi. 7. Gün bitti.sonraki ay adet döngüm düzeldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım adete yakın ya da tam adet gününde koyu çamur gibi ce leke deilde kanama gibi ise kimyasal gebelik olabilir ben yaşadım adet günümde oldum tam ve garip olduğunu anladım üşüttüm sandım 3gün sürdü ve aradan 2 3 gün geçti normal kanamaya döndü doktora gittim beta verdim 2güne bir ihmal etme tam öğren canım inş yerleşme kanamasıdır

Canım adete yakın ya da tam adet gününde koyu çamur gibi ce leke deilde kanama gibi ise kimyasal gebelik olabilir ben yaşadım adet günümde oldum tam ve garip olduğunu anladım üşüttüm sandım 3gün sürdü ve aradan 2 3 gün geçti normal kanamaya döndü doktora gittim beta verdim 2güne bir ihmal etme tam öğren canım inş yerleşme kanamasıdır

Son düzenleme:

Canim ben yasadim ayni seyi yerlesme kanamasi sandim doktora gittim doktor stresten adetini one cekmissin dedi

Cok korkuyrm ya yarn dr a gitcem kanamam cok az suanda tuv.kagdi ile silince var .3.gunu bugun :-(

Bende oldum aynisini bi problem yasamadm adet gunumde bide adet oldum. Stres falan olabilir dediler. Ben bide hacamat yaptirmistim belki ondan dediler ama bisey olmadi. Bekle 1hafta gecsin bitmezse doktkra git.

merba sizin durum ne oldu sonuc aldinizmi? beninde SAT 24 haziran 15 temmuzda kahverengi ve pembe kanamam oldu. test yaptim bugn negatif cikti ama halaa regl olmadim. 20-24 arasi bekliodum ama olmadim halaa. testlerde negatif napcam bi akil verin :(:(:(

Benim de bir kere aynen 5 gun erken olmuştu. Aynen seninki gibi normalden farklı ve daha koyu bir kanama. 3 gun kadar aralıklarla devam etti. Stresden ya da hava degisiminden diye düşündüm cunku reglim cok düzenlidir. O yuzden senin gibi baya tedirgin olmuştum. Ama gebelik düşünmediğin icin test yapmak aklıma gelmemişti. Zaten hiçbir belirti yoktu. Herhalde erken oldugum icin bir sonraki yumurtlama tarihim de erkene geldi ve dogru hesaplayamadim hemen o ay hamile kaldım. Tesadüf de olabilir tabii ama ben ona yordum ☺️ Benim tecrübem boyle umarım yardımı olmuştur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,

Regl mutlaka hep gününde olacak diye bir kural ve şart yoktur. Örneğin o ay birkaç aspirin almışsınızdır kanınız incelir o bile adeti öne çekebilir, fazla maydonoz yemişsinizdir aynı şekilde yani beslenmeniz uykunuz herşey değiştirebilir bu çok doğpaldır bir endişeye asla gerek yoktur. Hatta 10 gün 15 gün 1 ay dahi gecikebilir, örneğin çok sıcak havalardaadet düzeni atlayabiliyor. Yine her ay 5 gün ileriye ileriye atlayarak gidenler var ama bu da çok normal, birçok jinekoloji sayfasında yazar. İkinci ayınızda olamadıysanız işte orada hemen hormon kontrolleri (tsh-tiroid- prolaktin vs.) yaptırmalısınız ve çikolata kisti ile miyom ve Pko rahatsızlıklarını araştırtmalısınız ilk etapta. 5 gün hiçbirşeydir, 5 gün erken olur 5 gün geç olur çok doğaldır 1 adet dönemine kadar yani 1 aya kadar normal sayılır.

Ben de temmuzun 10unda oldum 21 inde tekrar lekelenme şeklinde koyu kahverengi geliyor günlük ped takıyorum öğlene kadar bir şey yoktu akşam günlük ped batmıştı pazar günde tatile gidecem bi daha mı adet olacam ki ya

cnm benım basıma aynısı geldı adetten ıkı hafta sonra tabı benım 3 gun surdu adette benzemıyordu hıc agrım sızım yoktu bekledım ertesı gune baktım o kan bı damlayken 3 4 damla oldu doktora gıttım adet degıl kan yumurtalıklarından gelıyor gebelık olabılır mı dıye sordum kese bos dedı 20 gun sonra kan talhılı yap dedı yaptım doktor var gıbı gurunuyor ondan ıkı hafta sonra normal test yaptım ıkı cızgı cıktı bı cızgısı pembeydı ama ondan ıkı hafta sonra doktora gıttı uc dort haftalık hamılesın dedı cnm kızım elıfım 17 agostusta dogacak ınsallah darısı senın basına cnm :emir_bebek:

Back