Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetten 5 gün önce adet sancısı bel ağrısı hamilelik belirtilerinden midir
- Konu Sahibi babyyoda1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim ilk belirtim 7 gün kala regl sancısı olmuştu. Yani evet bu dediğiniz hamilelik belirtisi.Adete daha 5 gün var ama sancıya benzeyen iğnelenmeler var ve belim ağrıyor
Bu ay ovülasyon testi ile deneme yaptık
Hamilelik belirtisi olarak adet sancısı gibi sancı var mıdır
Yumurtlama günü pik olarak 29 Kasım’daydım üç gün boyunca değerlendirdik 29 Kasım dan sonra.Benim ilk belirtim 7 gün kala regl sancısı olmuştu. Yani evet bu dediğiniz hamilelik belirtisi.
Onun öncesinde de her gün yaşadık.
Şu an hamilelik testi yapsam çıkar mı sizce henüz ilişkin üzerinden 15 gün geçmedi ama
Benimde yumurtlama 29 kasımdı yarın adet günüm 28 günde bir döngüm olmazsam test yapıcam senin nasıl adetine 5 gün var döngün kaç günYumurtlama günü pik olarak 29 Kasım’daydım üç gün boyunca değerlendirdik 29 Kasım dan sonra.
Şu an hamilelik testi yapsam çıkar mı sizce henüz ilişkin üzerinden 15 gün geçmedi ama
Önemli olan ilişkinin üzerinden gün geçmesi değil, yumurtanızın hangi gün çatladığı yani testin hangi gün silikleştiği.Yumurtlama günü pik olarak 29 Kasım’daydım üç gün boyunca değerlendirdik 29 Kasım dan sonra.
28 günde bir oluyorumBenimde yumurtlama 29 kasımdı yarın adet günüm 28 günde bir döngüm olmazsam test yapıcam senin nasıl adetine 5 gün var döngün kaç gün
Flo adet takvimini kullanıyorum
Benim niye farklı çıktı döngü
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız test yaptınız mıAdete daha 5 gün var ama sancıya benzeyen iğnelenmeler var ve belim ağrıyor
Bilmiyorum canım bende pepapp takvimi kullanıyorum yarın gösteriyor adet günümü yarın ya da diğer gün olmam lazım tam 28 gün oluyor zaten saydığımda28 günde bir oluyorum
Flo adet takvimini kullanıyorum
Benim niye farklı çıktı döngü
Adet gün dahil direk saydığımda 28 gün oluyordoğru çıkıyor aslında amaBilmiyorum canım bende pepapp takvimi kullanıyorum yarın gösteriyor adet günümü yarın ya da diğer gün olmam lazım tam 28 gün oluyor zaten saydığımda
Yapmadım ya çünkü geçen ay dayanamayıp erkenden 3.04 kere test yapmıştım negatif üst üste görünce çok üzüldüm o yüzden bu ay regli günüm bekleyeceğim yani beş gün daha var önümde ama belim ağrıyor onu anlayamıyorum normalde belim agrimaz belki de psikolojik olarak kendimi belirti çıkartıyorumİnşallah güzel sonuçlar alırsınız test yaptınız mı
Çok teşekkür ederim bu arada isteyen herkese nasip etsin Rabbim ve bana daİnşallah güzel sonuçlar alırsınız test yaptınız mı
Benimde bu ay adetime 9 gün kala adet sancısı gibi karın ağrım başladı. Şuan 7 gün kaldı hala devam ediyor. Normalde 3-4 gün önce bi ağrı gelir kesilirdi 3-4 gün sonra adet olurdum. Biz gün aşırı deneme yaptık muhakkak çatlama günlerime denk gelmiştir diye düşünüyorum. Benim göğüslerim şişkinlik falan yok ama hassaslık var. Güzel haberler alalım yeni yıl bize şans getirsinAdete daha 5 gün var ama sancıya benzeyen iğnelenmeler var ve belim ağrıyor
Amin İnşallah benimde aynı şekilde 5 ya da 6 gün var benimde belim çok ağrıyor bu ay değişik olarak yumurtlamadan beri bel ağrısı ve sol kasığımda bi ağrı oluyor bacağa vuran ama bende dayanamayıp dün test yaptım negatiftiÇok teşekkür ederim bu arada isteyen herkese nasip etsin Rabbim ve bana da
Göğüs hassasiyeti şişlik hep oluyor bende adetten önce de özellikle ellerime ateş basar adetten önce yine var bu da belirti oluyor mu bilmiyorum yoksa adetle hamilelik arasındaki ayrıntı mı bilemedim vallaBenimde bu ay adetime 9 gün kala adet sancısı gibi karın ağrım başladı. Şuan 7 gün kaldı hala devam ediyor. Normalde 3-4 gün önce bi ağrı gelir kesilirdi 3-4 gün sonra adet olurdum. Biz gün aşırı deneme yaptık muhakkak çatlama günlerime denk gelmiştir diye düşünüyorum. Benim göğüslerim şişkinlik falan yok ama hassaslık var. Güzel haberler alalım yeni yıl bize şans getirsin
Aynı diyorlar adet olacakmış belirtisi de hamilelik belirtisi diyorlar. Her ay yaşıyoruz sonuçta ayırt etmek çok zorGöğüs hassasiyeti şişlik hep oluyor bende adetten önce de özellikle ellerime ateş basar adetten önce yine var bu da belirti oluyor mu bilmiyorum yoksa adetle hamilelik arasındaki ayrıntı mı bilemedim valla
Sonuç ne oldu acabaYapmadım ya çünkü geçen ay dayanamayıp erkenden 3.04 kere test yapmıştım negatif üst üste görünce çok üzüldüm o yüzden bu ay regli günüm bekleyeceğim yani beş gün daha var önümde ama belim ağrıyor onu anlayamıyorum normalde belim agrimaz belki de psikolojik olarak kendimi belirti çıkartıyorum
Bacım adet de olabilirsin hamile de olabilirsin. İkisinin belirtileri de aynı ne yazık ki. En güzeli akışına bırakmak kendimizi yormaktan başka bir şey yapmıyoruz hamileysen eninde sonunda öğreneceksin kendini üzme. Bende hep böyleydim hep bir belirti bulurdum kendimde hep hamile hissederdim artık yoruldum ve akışına bıraktım nasipse olur inşallah hepimiz içinAdete daha 5 gün var ama sancıya benzeyen iğnelenmeler var ve belim ağrıyor