Canım benim başıma böyle birşey gelmişti kahverengi lekelenme oldu ilk gün az ikincii gün ilk güne göre çok olarak. Sonra kesildi ne adet oldum ne başka belirti. Sadece belim ağrıyordu doktora gittim enfeksiyon dedi ilaç kullandım. Bu ay yine aynı şey oldu kahverengi akıntı sonrasında az bir kanama (damla geldi ama normal kan renginde) 2 gün sürdü bitti. Bittikten sonra göğüslerim büyümeye başladı ve adet olacakmışım gibi ağrım devam ediyor. Bel ağrım var şişkinlik gaz ne ararsan var doktora gideceğim. Doktorun söylediğine göre yine sana burdan yazarım ama her zaman hamilelik belirtisi değil maalesef üstüne görme dedikleri genelde adet zamanına denk geliyormuş ama kesin bir bilgi sadece doktorla söyleniyor hepimiz bir umut burdan sonuç çıkar mı diye bakınıyoruz ama en sağlıklısı doktora gitmekUzun zamandır forumu takip ediyorum. Bizde bebek sahibi olmak istiyoruz 6 aydır. Ve her seferinde hayal kırıklığı yaşıyoruz. Adet dönemim 28 gun olur. Gecikirse 1 gun 2 gun gecikir. 4 gun var adetime. Dun kahverengi lekeler geldi. Ama boyle ayakta uzun sure durursam oyle oldu. Bugün oyle birsey yok. Karnım resmen geriliyor. Batıyor kasiklarim.belim ağrıyor bunlar hamilelik belirtisi mi? Doktora gitme ve test alma imkanım yok bugün. Bunlar hamilelik belirtisi midir tecrubelilerden sizdede boyle birşey oldu mu?
Canım benim başıma böyle birşey gelmişti kahverengi lekelenme oldu ilk gün az ikincii gün ilk güne göre çok olarak. Sonra kesildi ne adet oldum ne başka belirti. Sadece belim ağrıyordu doktora gittim enfeksiyon dedi ilaç kullandım. Bu ay yine aynı şey oldu kahverengi akıntı sonrasında az bir kanama (damla geldi ama normal kan renginde) 2 gün sürdü bitti. Bittikten sonra göğüslerim büyümeye başladı ve adet olacakmışım gibi ağrım devam ediyor. Bel ağrım var şişkinlik gaz ne ararsan var doktora gideceğim. Doktorun söylediğine göre yine sana burdan yazarım ama her zaman hamilelik belirtisi değil maalesef üstüne görme dedikleri genelde adet zamanına denk geliyormuş ama kesin bir bilgi sadece doktorla söyleniyor hepimiz bir umut burdan sonuç çıkar mı diye bakınıyoruz ama en sağlıklısı doktora gitmek
Adetten önce göğüs şişliği psikolojik olarak arta biliyor. Benim şişliğim adetten sonra oldu (adet dediğim 2 gün süren kahverengi akıntı) kimseye sarılamıyorum bile hatta eşim bunlara noldu böyle dedi o kadar şiştiler.. göğüs ucum mesela belirgin şekilde dışarda ve kahverengi yeri büyüdü kasıklarım ara ara ağrıyor gece uyandırıyor. Hamile olabilirsin dediler gidip test alcam akşam yarında doktora gidicem. Benim annem kardeşlerime hamileyken hep adet olmuş normal adet olmuş ve diğer belirtilerden anlamış. En iyisi doktora gözükmek hepimizin hayırlı sağlıklı bebişleri olsun inşallahCok geçmiş olsun. Inşaallah hayırlı saglikli sıhhatli bir evladınız olur. benimde goguslerim şişti. Tum belirtiler rahatsız edici sekilde olmasa farketmezdim sanırım.
Katılıyorum size. Bu akıntı ne zaman bi is yapsam o vakit oluyor. Yani surekli olan bisey degil. Yatarsam oturursam uzun sure birşey yok. Ama eger kalkarsam is yaparsam kasiklarim aciyor ve akinti geliyorBenimde adetime 9 gün var pembe lekenme oldu wc ye gittiğimde. Normalde adet günüm geçer erken olduğumu hiç bilmem bugün hiç birşey yok. Bütün adet belirtilerim var midem de bulantıda var bu kadar sebebi ne olabilir. Hamile kalmak istiyorum ama bu yaşadığım beni korkuttu
Ben doktora gitmicem zaten duzgun doktor yok burada. Saglik ocağında kan testi yaptıracağım. Eger gebelik çıkarsa merkeze hastaneye giderim yarın.Endişelenmek istemiyorum ama insan ister istemez takıyo doktora gitmeyede korkuyorum
Saglik ocagina gittim test yapilmadigini söylediler. Zaten olsaydi sasardim burdaki imkanlarla. Olmadim adet bakalim belki yarın olurum. Ama cok yorgunum bi is yapsam nefessiz kalıyorum.Aynen öyle en son kadındoğuma gittiğimde büyün tahlillerim temizken 4 gün sonra acillik oldum enfeksiyon kapmışım. Bütün doktorlar aynı değil ama işini özveriyle yapanı bulmak zor. Bende adet günüme kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak gecikmem olursa öyle giderim diye düşünüyorum.
Nefdesin ki sağlık ocağında test yapılmıyo normalde olması lazımSaglik ocagina gittim test yapilmadigini söylediler. Zaten olsaydi sasardim burdaki imkanlarla. Olmadim adet bakalim belki yarın olurum. Ama cok yorgunum bi is yapsam nefessiz kalıyorum.
Sıkıntılı yerdeyiz sorun varmış yapmadilar o yuzden 3.gunum ve adet olmadimNefdesin ki sağlık ocağında test yapılmıyo normalde olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?