- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 33
- Konu Sahibi anonimbirbayan
-
SElam Canım yapmaya devam az kalmış yine 15. gün oluşacaktır yumurtan bence öyle görünüyor.
Benim de bugün ovu testimin ilk günü 8. gün başladım erken başladım kaçırmak istemiyorum çünkü. 5 gün adet oldum bitiminin 3. günü bugün. 29 günde ortalama adet oluyorum. Testimin yani bu kadar silik çıkması normal mi c çizgisi bile silik t zaten allaha emanet. T zaten silik olması norlade ne bilieyimy ya örnek tetleri görüyorum benimki kadar silik değiller.
3 sene önce siparişi gelen testlerimi adetim bitmek üzere leke varken yaptım 4.cu günümde pozitif ti şans eseriydi öğrenmem 5.ci gün siliklesmisti ve ben o gün şuan 2 yaşında olan kızıma gebe kaldım pkoydum dengesiz yumurtluyordum ovulasyon kitleri çok iyi oluyor gününüzü biliyorsunuz hayırlısı ile sağlıkla tutunsun devam edin takı pik yapıp siliklesene kadar
O 3 aylık iğne magduruyum bende 1.5 sene sürdü adet görmem yalancı menapoz oldum yani.Benim dengesizlik olmadi dogum kontrolden once nasilsa biraktiktan sonra ayni devam etti neyse ki. Ama ben 2.5sene once igne vurdurdum 3 ay koruyor adet gormuyorsun 3ayda bir gidiyorsun doktor yeniden vuruyor. Ben bunu 4 kez tekrarladim yani toplaminda 1sene. Haplara baslamadan adetimin geri donmesini bekledim ve bir sene surdu. 4 ay kadar hap kullandim biraktim ve adetim eski duzenine geri dondu hemen ama yumurtlamada sallantilar var gibi geliyor bana yada iki kez yumurtluyorum bilemedim
Pik gorene kadar devam testlere
Aynen canim hic sorma onceden cok rahat ediyorsun tatilde surda burda ama birakinca anliyorsun ne oldugunu... ve en kotusu ben 10-15kilo aldimO 3 aylık iğne magduruyum bende 1.5 sene sürdü adet görmem yalancı menapoz oldum yani.
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin hakkında
Bu igne neden vurduruluyor? Neden adet gormk istemednz? Yani bi tedavi mi ozel nedenler mi? Skntılı olmstrBenim dengesizlik olmadi dogum kontrolden once nasilsa biraktiktan sonra ayni devam etti neyse ki. Ama ben 2.5sene once igne vurdurdum 3 ay koruyor adet gormuyorsun 3ayda bir gidiyorsun doktor yeniden vuruyor. Ben bunu 4 kez tekrarladim yani toplaminda 1sene. Haplara baslamadan adetimin geri donmesini bekledim ve bir sene surdu. 4 ay kadar hap kullandim biraktim ve adetim eski duzenine geri dondu hemen ama yumurtlamada sallantilar var gibi geliyor bana yada iki kez yumurtluyorum bilemedim
Pik gorene kadar devam testlere
Biraz rahatlik birazda hamile kalmamaktan emin olmak yeni evli oldugun icin..Bu igne neden vurduruluyor? Neden adet gormk istemednz? Yani bi tedavi mi ozel nedenler mi? Skntılı olmstr
Evet anlayablyorum duzeni bozmk vucut dengesini bozmstr..duzeliyo neyse ki..Biraz rahatlik birazda hamile kalmamaktan emin olmak yeni evli oldugun icin..
Dugun doneminde balayinda cok iyi oluyordu ama inan sonrasi hic iyi degil..
Evet anlayablyorum duzeni bozmk vucut dengesini bozmstr..duzeliyo neyse ki..
Kilo aldırıyor tabiki adet olmuyorsun şişkinlik sancı cabasiydi çok şükür ben atlattım bir daha mı tövbe ettim zaten 2 kızım var daha düşünmüyorum hiç Yasmin e minnettarım :)Aynen canim hic sorma onceden cok rahat ediyorsun tatilde surda burda ama birakinca anliyorsun ne oldugunu... ve en kotusu ben 10-15kilo aldim
Bende bidaha asla yapmamKilo aldırıyor tabiki adet olmuyorsun şişkinlik sancı cabasiydi çok şükür ben atlattım bir daha mı tövbe ettim zaten 2 kızım var daha düşünmüyorum hiç Yasmin e minnettarım :)
hadi inşallah rast gele ne diyeyim kiCevabin icin tskler canim yapmaya devam edicem pik gorene kadar
Senin testte ki cizgi benim adetten sonra 2.gunde cikan cizgi gibi var ve yok arasi ama cok erken oldugu icindir. Adetten hemen sonra pik olamayacagini dusunuyorum. Bi kac gune seninkide belirginlesir.
Benimde bugun yaptigim dun ki testten az daha silik her gun fark ediyormus.
Pik gorene kadar devam
hadi inşallah rast gele ne diyeyim kiben her ihtimale karşı gün aşırı değerlendircem zaten. ama yumurtluyor muyumö onu öğrenmek te istiyorum.
Doğum kontrol hapı bana çok iyi geldi günü gününe saati saatine oluyorum sorun yok suanlik ilerde problem yaşarsam tüp baglatirimBende bidaha asla yapmam
Bi cok farkli yontem var bi sekilde korunursun
Umarim sorun yasamazsinDoğum kontrol hapı bana çok iyi geldi günü gününe saati saatine oluyorum sorun yok suanlik ilerde problem yaşarsam tüp baglatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?