Gebeliğe Hazırlık Adetten 3gun sonra ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anonimbirbayan

Baran’ım 💙 15.11.22
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
1.806
3.789
133
33
iyi aksamlar herkese,
Ben adetim bittikten hemen sonra ovulasyon testi yaomaya basladim ve ilk iki gun cikan cizgiler gorunmuyor nerdeyse bugun oglen yaptigim testte ayni sekilde. Az once bi test daha yapayim dedim ve ikinci cizgi asiri belirgin. Adetten uc gun sonra bu sekilde olmasi normal mi?

Adet dongum 30/31 gun ve gecen aylarda 14/15. Gunde yumurtlamam oldu.

SElam Canım yapmaya devam az kalmış yine 15. gün oluşacaktır yumurtan bence öyle görünüyor.

Benim de bugün ovu testimin ilk günü 8. gün başladım erken başladım kaçırmak istemiyorum çünkü. 5 gün adet oldum bitiminin 3. günü bugün. 29 günde ortalama adet oluyorum. Testimin yani bu kadar silik çıkması normal mi c çizgisi bile silik t zaten allaha emanet. T zaten silik olması norlade ne bilieyimy ya örnek tetleri görüyorum benimki kadar silik değiller.

Eklentiler

• IMG-20200708-WA0002.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 83

Cevabin icin tskler canim yapmaya devam edicem pik gorene kadar
Senin testte ki cizgi benim adetten sonra 2.gunde cikan cizgi gibi var ve yok arasi ama cok erken oldugu icindir. Adetten hemen sonra pik olamayacagini dusunuyorum. Bi kac gune seninkide belirginlesir.
Benimde bugun yaptigim dun ki testten az daha silik her gun fark ediyormus.

Pik gorene kadar devam

3 sene önce siparişi gelen testlerimi adetim bitmek üzere leke varken yaptım 4.cu günümde pozitif ti şans eseriydi öğrenmem 5.ci gün siliklesmisti ve ben o gün şuan 2 yaşında olan kızıma gebe kaldım pkoydum dengesiz yumurtluyordum ovulasyon kitleri çok iyi oluyor gününüzü biliyorsunuz hayırlısı ile sağlıkla tutunsun devam edin takı pik yapıp siliklesene kadar

Benim dengesizlik olmadi dogum kontrolden once nasilsa biraktiktan sonra ayni devam etti neyse ki. Ama ben 2.5sene once igne vurdurdum 3 ay koruyor adet gormuyorsun 3ayda bir gidiyorsun doktor yeniden vuruyor. Ben bunu 4 kez tekrarladim yani toplaminda 1sene. Haplara baslamadan adetimin geri donmesini bekledim ve bir sene surdu. 4 ay kadar hap kullandim biraktim ve adetim eski duzenine geri dondu hemen ama yumurtlamada sallantilar var gibi geliyor bana yada iki kez yumurtluyorum bilemedim

Pik gorene kadar devam testlere

O 3 aylık iğne magduruyum bende 1.5 sene sürdü adet görmem yalancı menapoz oldum yani.
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin hakkında

O 3 aylık iğne magduruyum bende 1.5 sene sürdü adet görmem yalancı menapoz oldum yani.
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin hakkında
Aynen canim hic sorma onceden cok rahat ediyorsun tatilde surda burda ama birakinca anliyorsun ne oldugunu... ve en kotusu ben 10-15kilo aldim

Bu igne neden vurduruluyor? Neden adet gormk istemednz? Yani bi tedavi mi ozel nedenler mi? Skntılı olmstr

Bu igne neden vurduruluyor? Neden adet gormk istemednz? Yani bi tedavi mi ozel nedenler mi? Skntılı olmstr
Biraz rahatlik birazda hamile kalmamaktan emin olmak yeni evli oldugun icin..
Dugun doneminde balayinda cok iyi oluyordu ama inan sonrasi hic iyi degil..

Aynen canim hic sorma onceden cok rahat ediyorsun tatilde surda burda ama birakinca anliyorsun ne oldugunu... ve en kotusu ben 10-15kilo aldim
Kilo aldırıyor tabiki adet olmuyorsun şişkinlik sancı cabasiydi çok şükür ben atlattım bir daha mı tövbe ettim zaten 2 kızım var daha düşünmüyorum hiç Yasmin e minnettarım :)

hadi inşallah rast gele ne diyeyim ki ben her ihtimale karşı gün aşırı değerlendircem zaten. ama yumurtluyor muyumö onu öğrenmek te istiyorum.

hadi inşallah rast gele ne diyeyim ki ben her ihtimale karşı gün aşırı değerlendircem zaten. ama yumurtluyor muyumö onu öğrenmek te istiyorum.

Haha aynen bende benimkine dedim kacmak yok diye
Benimde ogrenmek istedigim o yumurtluyormuyum yoksa ugrasmam her gun testlerle felan ben o tarz seyleri unuturum sevmedigim icin ama yapiyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…