Gebeliğe Hazırlık Adetten 3 gün sonra kanda hcg değeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sxbmd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sxbmd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
136
50
13
30
Bakü
Kızlar,yumurtlama günümü kesin biliyorum adetimin 17 güü yumurtlama ve ilişki oldu,ilişki yumrtlamadan 1 gün sonrada oldu bitti.Adetime 3 gün kaladan idrar testlerinde hep silik çizgini gördüm.Bugün adet gecikmesiniin 3 günü ve hcg değerim 288 çıktı.Yumurtlama gününe göre ve 3 gün kaladan silik çizgileri gördüğüme göre bu değer düşük değil mi?formlarda bakıyirum çoğu kadınlarda değer 1000 geşmiş adetten 1 gün sonra bile

Geç döllenme olmuş olabilir ama o yüzden normal

Gayet iyi canım gözün Aydın olsun Sağlıkla al kucağına inşallah

Döllenme ile alakalı benimkisi 6 gün sonra 158 di. Adet geçince yani. Herkesin duru u farklı siz tam gününde il
Herkesin durumu yapısı döllenmesi farklı ben adet geçtikten 6 gün sonra 158 değerle öğrendim. 17 sinde ilişki oldu o gün döllenme olmaz 6 ile 10 gün arasında döllenir ve yerleşir değeriniz gayet iyi hayırlı olsun

Canım belki geç döllenme olmuştur senin malesef ne zaman tuttuğunu bilemiyoruz doktora sor bi istersen

Çok sağol canım ya üzgündüm düşük diye,ben düşündüm ki yunurtlama ve ilişkiden bir gün sonra döllenme oluyo kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…