- 3 Eylül 2024
- 350
- 106
- 30
-
- Konu Sahibi littlekaju
İçime su serptiniz. Çok fazla üzdüm kendimi bugün için. Burayı çok sık takip ediyorum. Çok erken öğrenen var gebeliğini. Yumurtlamanın 10. Gününde öğrenen var ondan kaynaklı biraz kendimi strese sokmuş olabilirim. Çok fazla farklı hissediyorum vücudumu. Eşime söylüyorum ama artık o kuruntu yaptığımı düşünmeye başladı. Olsaydı şimdiye çıkardı diye düşünüyor o da. Teşekkür ediyorum yorumunuz için2-3 eylülde olan ilişki şimdi normal bir döllenme dahi olsa testte çıkmaz. Erken daha… benim geç döllenmeydi mesela. Adetim gecikmişti. Adet olmuyordum. Regl belirtileri yaşıyordum. Ama testim de pozitife dönmüyordugecikmeden 1 hafta sonra anca pozitife dönmüştü
Tekrar test yaptınız mı pekiCanım bende adetten iki gün önce test yaptım net negatif, adetim bir gün gecikti ama aynı adet belirtileri yaşıyorum benim ilk ilişkimdi birde sanırım ondan gecikme olabilir.
Hayır aynı regl belirtileri yaşıyorum her an olurum diye hissettiğim için yapmıyorumTekrar test yaptınız mı peki
İnşallah bu ay pozitif görürüz. Sizden de güzel haberler bekliyorumHayır aynı regl belirtileri yaşıyorum her an olurum diye hissettiğim için yapmıyorum
Test yapmadınız mıKızlar adetim 2 gün geçti sol taraf karin altım ara ara agri giriyor ve sürekli görüşüme bıçak saplar gibi ağrılar giriyor ve kabızlık oluyor bas dönmem oluyor sizce durum nedir cvplarmisiniz
Hyr yapmadim koy yerinde oturuyorum merkez uzak burdan araç ta burdan gitmiyor ki eşimde calisiyor gc geliyorTest yapmadınız mı
O zaman hamile kalmak ihtimaliniz çok yüksekHyr yapmadim koy yerinde oturuyorum merkez uzak burdan araç ta burdan gitmiyor ki eşimde calisiyor gc geliyor
Doktor bana prowomen Bi ilaç verdi kullan dedi 1 ay oldu kullandım 2 günüm geçti kullanırsan gebelik olur dedi ama varmi yokmu bilmiyorum belim ağrıyor sol kaşığı ve göğsüm bıçak batması gibi oluyorO zaman hamile kalmak ihtimaliniz çok yüksek