Adetten 2 gün sonra kanama???

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.554
133
Merhabalar herkese. Şuan şoktayım yarın polip ameliyatı olucaktım. Adetim de 2 gün önce bitti. Fakat sabah uyanınca bi baktımki kanamam var. Hayatımda ilkkez böyle bişey başıma geldi. Yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz endişeleniyorum

Korkmayın polip kanama yapıyor bende ameliyatını oldum kanamam durmuyor diye basit birşey içiniz rahat olsun

Hangi renkte kanamaniz? Kahverengi mi yoksa bildiğimiz taze kan kırmızı şeklinde mi?

Duş aldiniz mi bugün? Bazen adet sonrası bir iki gün de geçse duş alınca içeride kalan kan akıyor. O da bekleyen kan olduğu için kahverengi renkte olur. Doktorunuza danışın yine de.

Duş aldiniz mi bugün? Bazen adet sonrası bir iki gün de geçse duş alınca içeride kalan kan akıyor. O da bekleyen kan olduğu için kahverengi renkte olur. Doktorunuza danışın yine de.
Duş almadım. Bugün yatış işlemleri için hastaneye gideceğim zaten inşallah ilgilenirler. Gebelikle bi alakası var mıdır sizce test yaptırmalımıyım

Duş almadım. Bugün yatış işlemleri için hastaneye gideceğim zaten inşallah ilgilenirler. Gebelikle bi alakası var mıdır sizce test yaptırmalımıyım
Bence yaptırın. Kanın tam olarak nereden geldiğini anlayabildiniz mi? Makattan gelmiş olabilir mi?

polip bendede olmuştu.Oda kanama yaparak belli ediyor kendini zaten.Zaten ameliyat olacakmışsınız merak etmeyin ve mutlaka bugün doktora söyleyin durumu ameliyata girmeden vaginal ultrason yapsınlar

polip bendede olmuştu.Oda kanama yaparak belli ediyor kendini zaten.Zaten ameliyat olacakmışsınız merak etmeyin ve mutlaka bugün doktora söyleyin durumu ameliyata girmeden vaginal ultrason yapsınlar
Soyledim ama git bidahaki adetin de gel dediler. Başlarindan savmaya çalışıyolar

Sizin gibi birşey başıma geldi çok yıllar önce.. adetim 1 hafta sürdü bitti.Durup durup tekrar oldu kanama oldu hatta ve arkadaşımın zoruyla test yaptırdım 7 haftalık hamileydim. Ama bende polip yoktu siz yine de her ihtimale karşı test yaptırmadan ameliyat olmayın.

Zaten test yaptırmayı düsünüyodum şimdi daha da kesinleşti kararım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…