Adetten 2 gün önce kahverengi leke ve adet gecikmesi

Elfmrt34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
19
1
1
Merhaba hanımlar .. Normalde adet günüm 25 ocaktı ancak 23-24 ocakta adet günümden 2 gün önce vişne rengi kan ve kahverengi akıntı oldu normalde adetim 5-6 gün sürer ama hala daha adet olmadım kasıklarımda ağrı var ancak beyaz renkli akıntımda var her an adet olucakmış gibi hissediyorum vajinamda bir kıpırdama oluyor ama adet olmadım 8 gündür bu bir hamilelik belirtisimi 2 gün önce idrar testi yaptım ancak negatifti hemüz belli olmuyor olabilirmi ? Bu durumu yaşayan oldumu ?

Son düzenleme:
Yerleşme kanaması da olabiliyormuş bende pek bilmiyorum ama tecrübeli birileri yazar mutlaka:)

Eğer varsa silikte olsa çıkar bence yarın test yapabilirsin

Ri
İlk defa böyle birşey yaşadım bazı testlerde yanıltıyormuş kafam çok karıştı yorum için çok teşekkür ederim
Rica ederim :) erken gebelik testlerinde yanılma olabilir ama normal bir testle daha doğru bir sonuç alabilirsin inşallah.. yaparsan buraya da at bende meraklandım

Dijital testde +3 çıkması kesin gebelik var mı demek? Arkadaşım yaptı clearblue sanırım. +3 çıkmış kan testine gerek yok diyor. Şaşırdım kaldım. Bu testler kesin mi??

Kizlaar yardımıniniza ihtiyacım var adetim 2 Şubat'ta ama 27 sinde çok az kahve rengi leke geldi iki gün bugün de hafif kanlı ama daha fazla oldu. Adetime daha 3 gün var adet gibi de degilim. Bebek istiyoruz hem de çooookkk yerleşme kanaması olabilir mi bı kaç belirti de var

Kan testi yaptırırsan çıkar diye düşünüyorum

Ri

Rica ederim :) erken gebelik testlerinde yanılma olabilir ama normal bir testle daha doğru bir sonuç alabilirsin inşallah.. yaparsan buraya da at bende meraklandım

İdrar testi yaptım 2 gün önce ancak negatif gösterdi ve hala daha adet olmadım lazere gidşyorum bu ay 2. Seanstı ilk ayda birşey olmamıştı ama etkileyebilir mi ki kafam karıştı çook

İdrarda gözükmeyebilirmiş kandada aynı şekilde bence biraz bekleyip testleri yaptırın inşAllah hamilesindir canım

Ben de adetime 2 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu ve aynı gün kahverengi yerleşme kanaması olmuştu. Önce evde test yaptım silik çizgi vardı sonra kan verdim hemen beta 29 su.
Hakkında hayırlısı olsun:)

İdrar testi yaptım ama direk negatif çıktı silik fln değildi

İdrar testi yaptım ama direk negatif çıktı silik fln değildi
İdrar testinde çıkması için beta nın 20 den yukarı olması lazım. Gebelik için 5 ten yukarı olması yeterli. Yani atıyorum 15 olabilir senin. Ya gecikmeyi bekle, ya da dayanamam diyorsan kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…