• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 2 gün önce gelen ve o gün son bulan pembe renkli akıntı...

misswannadie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
13
6
1
18
Merhabalar ben Mayıs ayının sonunda iç çamaşırlarımız varken + boşalma olmadan sürtünmeyle ilişki yaşadım ve bunun sonrasında zamanında adet gördüm. Ama bu ay hiçbir şey yaşamamama rağmen dün (reglden iki gün önceye denk geliyor) pembe bir akıntı vardı. Bu akıntı dünün akşamına bitti ve bugün ondan eser yok lavaboya gittiğimde hiçbir şey görmedim yardım edin çok korkuyorum adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor göğüslerim hafif hassas başka bir belirti yok aşırı korkuyorum ya adet olmazsam ne olacak ne yapacağım bilmiyorum uykumdan etti beni bu stres ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bir seyahat durumu oldu havuza falan girdim ordan bir şey olmuş olabilir mi aklım almıyor neden benim başıma geldi bu?

5 yıldır uğraşıyorum tedavi görüyorum 2 günde bir ilişki oluyor buna rağmen hamile kalamadim. Sen camasirinla ve bosalma olmadan hamile misin diye korkuyorsun. Tatlım bu kadar cahilken böyle seylerden uzak dur, evlenmeden de böyle işlere girişme

Back