Adetten 1hafta önce baslayan kahverengi akinti:(

busrae

<3
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
3.334
5
116
Bayanlar yardiminiza ihtiyacim var. Adetime 8gun varken kahverengi akinti başladı, akintinn içinde sumuksu kahverengi dokular var. Sanki adetin son gunleri gelen akintilar gibi. Anlam veremedm. 2aydr bebek istiyorz. Kist falan olabilirmi

aslında kistte bu akıntıları yapar
ama yine de hemen kötü düşünme
benim de adetimden 3 gün önce falan geliyor ama çok şükür kistim yok
yine de içim rahat etsin dersen bir kadın doğumcuya görün

Ya işte arada kalmak cok kotu bisey, kuruntumu yapiyorum diyorm, normalmi arada olurmu böyle şeyler emin olamıyorum. tskler cvp verdgnz için.

Ya işte arada kalmak cok kotu bisey, kuruntumu yapiyorum diyorm, normalmi arada olurmu böyle şeyler emin olamıyorum. tskler cvp verdgnz için.
bence çok takma
arada olur yani böyle
kistin olsaydı daha farklı belirtilerin olurdu bence
adet gecikmesi ya da hiç adet olmama gibi

Bayanlar yardiminiza ihtiyacim var. Adetime 8gun varken kahverengi akinti başladı, akintinn içinde sumuksu kahverengi dokular var. Sanki adetin son gunleri gelen akintilar gibi. Anlam veremedm. 2aydr bebek istiyorz. Kist falan olabilirmi

Canm benim hamileligimin belirtisiydi o kahverengi akıntı adet olcam sanmıstım meğer hamileymişim tabi bebeğim melek oldu şuan ama :( inşallah seninde benim gibi hamilelik belirtisidr

Canm benim hamileligimin belirtisiydi o kahverengi akıntı adet olcam sanmıstım meğer hamileymişim tabi bebeğim melek oldu şuan ama :KK43: inşallah seninde benim gibi hamilelik belirtisidr

Canim Rabbim tekrar nasip etsin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah suan o ihtimalin en son üstünde durmak istiyorm hayal kırıklığı olsun istemem. Bakalim nasip 1 2 güne doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah en güzel ihtimal olur sebebi..

Canim Rabbim tekrar nasip etsin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah suan o ihtimalin en son üstünde durmak istiyorm hayal kırıklığı olsun istemem. Bakalim nasip 1 2 güne doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah en güzel ihtimal olur sebebi..
Saol canm allah kımseye yaşatmasını o acıyı sende git doktora kan testinde yaptır haber ver bizede:KK46::KK46:

Enfeksiyon olabilir test yaptırmanızı tavsiye ederim

detaylı bilgi için bana özel mesajla ulaşabilirsiniz

Back